![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Marzenia Gii są OK i jeśli tylko uda się zebrać 12 naprawdę ekstra zdjęć - to ja jestem za! (a jakby tak tropem Pirelli'ego były black&white....mniam)
Może (tak optymistycznie założę) uda się zebrać ich więcej i poddać pod głosowanie, które będą te "naj". Jeśli się nie uda - głosuję za sałatką. Nawciskamy wtedy naszych pimpusiów skolko ugodno i wszyscy będą szczęśliwi ![]() Jednym słowem Aniu-jakbyś dała radę wyrychtować 2 layouty-byłoby suuuper ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Chyba poziomy?
Ja również wolałabym Pirelli w wydaniu wilczakowym (estetyka przede wszystkim!). Ale jeżeli nie uda się tych 12-13 fotek zebrać możemy zrobić schludną, dietetyczną sałatkę jarzynową ![]() Tak czy siak kalendarz z ogromną chęcią zakupię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ja jestem zainteresowana tylko Pirelli.
Wydaje mi się że na pewno znajdziemy o wiele więcej zdjęć jak 13 i naprawdę potrzebę będzie głosowanie by wybrać tylko 13 ![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() p.s. MagdaW- chciałabym podzielić Twój optymizm, ale ciągle mam w pamięci watek na angielskim forum, zatytułowany "zdjęcia artystyczne". To, co tam było nawrzucane wołało o pomstę do nieba! Ale jestem optymistką, jestem optymistką..... ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 06-10-2013 at 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
A ja bym jednak została w kolorze, nie każde zdjęcie dobrze wygląda w BW, no i przerobić kolor na dobre BW nie jest tak łatwo. Ale zawsze możemy zagłosować
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
jestem za opcją BW
![]() A gdzie te zdjęcia potencjalni chętni mieliby wrzucać? tutaj do wątku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Docelowe foty mozna bedzie slac na moj mail, ale to na razie i tak piesn przyszlosci. Jak sie okaze jakis konkret, to wtedy napisze, co i jak. PS. BW nie bedzie dobre w przypadku zdjec Magdy - maja czasem zbyt subtelny kontrast, a poza tym niuanse kolorystyczne tam graja glowna role. Ale nie widze przeszkod, zeby raz bylo BW a raz kolor - co to szkodzi? I tak fotografow bedzie wielu, wiec na spojnosc wszystkich kart sie nie nastawiajmy... PS2. Do studiouh zeby dopytac o szczegoly bede mogla sie wybrac dopiero w przyszlym tygodniu - ten mam wyjety z zyciorysu Last edited by anula; 07-10-2013 at 17:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Czytam wątek w tą i z powrotem i nie do końca czaję, za czym mamy teraz głosować...
![]() Mnie sie podoba propozycja Anuli, wersja z jednym zdjęciem w poziomie (im skromniej, tym ładniej), i jestem za tym, by wybrać najciekawsze zdjęcia nieistotne, czy kolor, czy BW (mogą być i jedne i drugie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|
|