|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Tu do razu mowie, ze tak, ale sa tez motele i agroturystyki. Maja jednak ten minus, ze trzeba miec szofera...
Ale z tego polowa piekna nowiutka autostrada... To samo dla jadacych z poludnia - od Krakowa do Forst jest dwupasmowka. Potem juz tylko jakies 20 km (w tym 3 km poniemieckiego bruku) Dziki sa na poludniowych lakach. Tam gdzie wilki (ktore nie podchodza jadnak blizej niz niesie glos naszych Burych (nie chca wchodzic na teren tak licznej watahy Przy takiej ilosci ludzi nie powinno byc problemu, ale nie zostawiajcie tez samych malych szczeniakow i malutkich dzieci... Z orlami roznie bywa.. To wieczorami. Rano sa tylko gryzace muchy, a po lasach wypasione muchy konskie (w tym roku mamy urodzaj). Dobrze, ze przypominasz... Pamietajcie o dodatkowym kocu. To, ze na wielu spiworach napisane jest, ze trzymaja do -20 to zwykle reklamowa sciema...
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Margo to wszystko pryszcz... sprecyzuj proszę gdzie te szerszenie - dla uczulonych i tych lubianych przez żółte owady
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Koneko-chan ^ ^
|
My również się szykujemy,tym razem uda się być Adamowi,a jeżeli chodzi o komary to pamiętam że strasznie gryzą,czy może ktoś ma jakiś dobry i wypróbowany środek na te wstrętne komary
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
mi sie nie uda nawet na jeden dzien
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Murmur ze mną i moją lepszą połową też będziemy
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Super!
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
No dobra...teraz prosze mi sie przyznac, kto obiecal dzieciom mecz "Poznienska mlodziezowka" vs "Wilczakowcy"?
Teraz sie od tego nie wymigacie... Zaraz ide skontrolowac boisko i w razie czego zamowic koszenie... Ale skoro juz mleko sie wylalo to mam propozycje. Co powiecie na Paco Ball?
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Tak Packo Ball!!!!!!!!
Mam nawet plastikowe kubeczki - Margo ZABRAĆ?????????????? No i obowiazkowo robie foty an PAKO BALL!!! https://picasaweb.google.com/1033638...BUSICEPAKOBALL
|
|
|
#11 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Na wszelki wypadek trzymaj sie jednak daleko od tego pola z drzewkami i sosenkami, ktore przylega do campingu....
|
|
|
|
#12 |
|
VIP Member
|
Poukladal sie nam wreszcie "plan zajec".... Jak wiecie w Poznej organizowane sa czasem dwie rzeczy na raz (pomyslow mamy na 10, ale czasowo sie nie wyrobimy
Jesli bedziecie mieli na miejscu jakies pytania - kierujcie je bezposrednio do osob odpowiedzilanych za dana czesc. Sa one najlepiej poinformowane co, jak, gdzie i kiedy. OK, no to lecimy: Standardowo w sobote po sniadaniu odbedzie sie X. (mamy okragla rocznice!) Memoriał Hokiego. Zapisy sa bezplatne, ale trzeba sie zglosic. Zgloszenia podczas sobotniego sniadania przyjmuje Pavel: ![]() Pamietajcie, ze ilosc miejsc jest ograniczona - kto pierwszy ten lepszy!!!
Last edited by z Peronówki; 26-08-2013 at 12:08. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VIP Member
|
W sobote - w przerwie miedzy zawodami "Memorial Hokiego" (czyli cos kolo 12:00) zrobimy sobie wspolne zdjecie:
.Prosze, abyscie sie nie rozchodzili.... Spotykamy sie na miejscu, gdzie odbywaja sie zawody! Prosze stosowac sie do slow i polecen naszego nadwornego fotografa wilczakowego:
Last edited by z Peronówki; 26-08-2013 at 12:52. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VIP Member
|
W sobote okolo 15:00 w swietlicy Wataha (http://3wilki.pl/) zaprezentuje nam pokaz slajdow z ich wyprawy z CzW w Himalaje....
Prezentacja ta bedzie troche inna od tej jaka planowana jest na WAra - tak aby kazda byla dla Was ciekawa.... ![]() Ja trafic do swietlicy? Droga na wprost od bramy - to ten budynek:
Last edited by z Peronówki; 26-08-2013 at 12:11. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|