![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Ta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Błyskotka właśnie zaczęła sypać futrem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() U nas Cresil zaczął jakiś tydzień temu... odkurzam codziennie, a i tak sierść mamy nawet świeżo rozpakowanym maśle... co prawda sierść Basty pod tym względem bywa gorsza, bo jest bardziej miękka i "napowietrzona", więc lata w powietrzu nawet, kiedy ona się nie rusza... Cresila aż tak natrętna nie jest (tzn. lata w powietrzu dopiero jak on się ruszy ![]() ![]() Wyczesałam z niego już 3, albo 4 spore reklamówki, a wygląda na to, że drugie tyle nosi jeszcze na sobie... ...do soboty będzie z niego prawdziwy szczur ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Coś Bajka pomyliła przy zamawianiu tej pogody bo widziałam, że za domem ma już naturalne jeziorko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od czwartku zapowiadają ładnie ![]() ![]() ![]() PS. Makota, no wreszcie zobaczę Czesia ! ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
No ba, Czesio idzie się obyć i podziwiać "starych" wyjadaczy
![]() Mam nadzieję, że zabierze ze sobą wersję demo pt. 'Cześć, jestem Cześ' i nie zechce zeżreć młodszych od siebie jako 'Jam jest duży, groźny Cresil, podziwiaj' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Ogłoszenie parafialne!
![]() Uprzejmie donoszę, że wino chyba wyszło fajne ![]() ![]() ![]() Chciałam się zapytać, kto do nas zjeżdża już w piątek a kto w sobotę? I koło której godziny mamy spodziewać się tych, co w piątek? ![]() ![]() Bardzo się cieszymy na te weekend i czekamy na Was! ![]()
![]() |
#49 |
K-Lee Family
|
![]()
Wina jeszcze nie kosztowaliśmy, bo 6 tyg. minie 29 czerwca
![]() Choć trochę się martwię, bo wczoraj laski postanowiły wyjąć watkę z rurki ferment. Czyżby pańcia za dużo wina piła???? ![]() Przyjeżdżamy jutro, jakoś popołudniem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
Aga moje winko będzie gotowe dopiero 4 lipca, bo ociągałam się ze zbieraniem kwiatków :-) za to wczoraj nastawiłam na wino akacjowe! my przyjedziemy w sobotę, od razu na wystawę, później do Was :-)
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
My jutro w nocy będziemy, pewnie późno.
Jak późno- okaże się jutro, jak tylko się z pracą uporam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
My ruszamy w sobote (Maciek pracuje do pozna w piatek)
Jeszcze nie wiem, o ktorej nam sie uda wyruszyc, wstepny plan jest ze kolo 8.00 (realnie pewnie 9.00-10.00) wiec pewnie dotrzemy do Was po uplywie ok. 5 godzin. Mam nadzieje, ze na wsi kogos zastaniemy - czy wszyscy beda na wystawie w tym czasie? Moje winko splesnialo we wstepnej fazie, wiec przywioze sklepowe, tylko prosze napisac, jakie sa preferencje większości - białe, czerwone, różowe, slodke, pol- czy wytrawne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
A ja mam głupie pytanie... o której w sobotę wilczaki wchodzą na ring? Usiłuję to wyłuskać ze strony ZKwP, ale bezskutecznie...
![]() Edit: Eh, wiedziałam, że jak tylko postanowię w końcu o to zapytać, to od razu to znajdę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
makota, ja też wreszcie znalazłam
![]() ![]() ![]() ![]() Ania!! Zadzwońcie z drogi to się dogadamy gdzie się spotkamy-czy na wystawie czy w domu, bo nie wiem gdzie będziemy, a jeszcze Wam musimy nocleg pokazać przecież. ![]() Co do wina, hyhyhy, Rybka ma rację ![]() ![]()
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 14-06-2013 at 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
A ja mam potwierdzenie tylko na Międzynarodówkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
No jak mogli nie dać? Nie dali? Może w spamie utknęła? nam dali...wysłali jako dwa odrębne maile...
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
Z nieodżałowana przykrością informuję, że nas nie będzie, nie udało się zmieścić w ramach czasowych, za dużo na głowie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Co do napojów umilajacych wieczory - wybaczcie dziewczęta, ale moja wątroba jest już w tym wieku, że preferuje jakość, nie ilość... mam brac czajnik i kubki? czy tez macie na miejscu? Bez żarcia mogę się rano obyć, ale bez kawy nie bardzo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Emi, szkoooooooooda
![]() Ania, weźcie sobie czajnik, bo nam kuchenka na mieszkaniu nie działa. Kubki,szklanki, talerzyki są ![]()
![]() |
|
|