Wróć   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05-28-2013, 17:20   #1
Pavol1217
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał wolfin Zobacz post
Pavol co dobreho do chovu da Juna
Daiva treba sa na nu pozerat, ale nie cez averziu voci Edit Molnar ja stary chovatel nie som, opytaj sa Petra Krotkovského , ten ti to vysvetlí rád, preco sme ju kupili
Pavol1217 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2013, 17:20   #2
saschia
Member

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do saschia
Domyślnie

Daiva ja aj chapem ze vidi nieco v suke, kto by vo vlastnej nevidel, ale fakt je ze kym nie je iste ze nepochadza z krizenia, tak by som ju ani jej potomstvo do nasho chovu nepustila. Ja moc dobre chapem frustraciu majitela, tiez by som bola nestastna keby napriklad niekto napadol Damonov povod, ale to riziko je prilis velke.

Takze Pavol tvoja prva a hlavna snaha by mala byt dostat z Edit vzorky krvi (odobrane nezavislym veterinarom) od vsetkych psov co su k dispozicii.

Ja sa mozem pokusit dohodnut s Lorry aby poskytla nasmu klubu vzorky krvi Sibir, Thalie a ich potomstva, ak sa k nim vie dostat (neviem, ci ma vsetky tie zvery, som si ista len jednym cervenym psom). To by mohlo pomoct, ale aj nemuselo, neslubujem ani suhlas Lorry ani ich pouzitelnost.
saschia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2013, 17:21   #3
Pavol1217
Junior Member

Domyślnie

saschia - vzorky krvi to ano, ale nechcem sa znova vrraciat k tomu, co som uz sto krat napisal...
stare 05-28-2013, 17:22   #4
z Peronówki
VIP Member

Wyślij wiadomośc poprzez MSN do z Peronówki Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do z Peronówki
Domyślnie

Cytat:
Napisał saschia
Ja sa mozem pokusit dohodnut s Lorry aby poskytla nasmu klubu vzorky krvi Sibir, Thalie a ich potomstva, ak sa k nim vie dostat
Vzorek Sibira je v Antagene (cislo 192650). Myslim, ze je tam take Thalie. Je tam take Yarl Yanatos CW (cislo 197099) - muzna udelat test paternity (Issar-Yarl) i kdyz Frankovi se to nebude libit
z Peronówki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2013, 17:24   #5
Pavol1217
Junior Member

Domyślnie

Yarl Yanatos by mohol pomôcť... a treba pripomenut, ze Yam ma vrhy dva, J a S... takisto ak paril Issar a aj Sarloos, je mozne ze niektory z bratov su po sarloosovi a niektorý nie? mne nejde do hlavy, ze edit by nakryla so sarloosom a potom by stence draho predala do zahranicia...
stare 05-28-2013, 17:25   #6
wolfin
Moderator

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do wolfin Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do wolfin
Domyślnie

hmm vidim ze to je velka tajna pre co J CW je uz taki zaujimavy a nie mozes teho napisat? mozna aj na privata.
wolfin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady Postowania