![]() |
![]() |
|
Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
romane ze by jsme jeli spolu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tak jo. Saša,tak to naplánujte a my pojedem . Zrovna bychom dali i výstavu. Takže za mne 1+1.
Minibus v Brně pro 6 nebo 9 lidí - 1500kč/1den,180 km v ceně a 1kč/km navíc co se najede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Roman - plus pohonne latky, predpokladam. Do Brna sa viem dostat svojpoocne a auto nechat u kamosky. Super, nejak sa dohodneme, uvidim ci sa este niekto ozve. Zatial Roman + pes, Marie + pes (mozno), Peta + suka (mozno), Sasa + suka (dufam) + Pato (mozno).
este - mne by vyhovovalo v piatok ist, sobotu kukat a v nedelu sa vratit, ste ostatni za? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
coz o to mě by se to libilo, spat klidne ve stanu, jen nevim jak se to bude libit novym šefum
i když bych si to mohla darovat k narozeminam...zajimá mě jak Sona posoudi šeredku mluvila jsem s Danou Matusincovou, tak by jela s malou taky |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Samo že celý víkend. Saša z Brna je to 830 km tak to vychází necelých 5000 KČ na naftu plus půjčovné 3600,- plus doplatek za km. Vychází to na dobrých 10000,-
Kdyby jeli dvě osobní auta tak by to vyšlo na necelých 8000,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hele, dufam, ze sa k vam zmestim!
Mmch, pri vacsom pocte ludi asi bude treba prepravky, Ja ziadnu nevlastnim, mozete niekto zapozicat? Ci nebude treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Roman+suka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |