![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kolem krku jsem nameril nejakych 40cm, bude tahle velikost Ok?
http://www.baron.cz/pes/vychovna-ohl...0-X000323.html |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A ještě k těm trestům, já bych řekla spíš umravňujícím prostředkům. Ono např. to chycení za čumák funguje výborně, když to neuděláte jako hrou, ale rozhodně a se slyšitelně (nemusí být nijak moc nahlas, pes slyší výborně!)nejlépe hlubokým hlasem vyjádřeným nesouhlasem(ale to se blbě popisuje, to je lepší vidět a taky se samozřejmě v ruzné situaci hodi různé umravnění) ale musí se pak psu ukázat co tedy muže a co je správně a odvest tím pozornost od tý neplechy, jinak to vypadá že umravnění nezafungovalo pže i přes něj, když pes nedostane jiné zabavení pujde dělat to zakázané. On se prostě potřebuje nějak zabavit a vybít, není schopen se ovládnout a nedělat nic, kor když je takhle mladý! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Halti nemám, ale podle toho jaký rasy psů píšou v tom vašem odkazu tak bych řekla že tuta velikost nebude stačit a budete potřebovat alespon o jednu větší.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Neco jsem objednal v mistnim "zverimexu"
![]() Jinak dneska se mi na zaklade vasich doporuceni poprve povedlo, ze me nekouse do rukou, kdyz si hrajeme...predtim se mi to nevedlo. Ted jsem skombinoval micek do tlamy a hrat si s nim, drbani po tele a chytnuti za tlamu se zavrcenim "Nekousej", kdyz doslo na kousnuti. Po trech chytnutich uz to nedela..tak ted uz jen opakovat opakovat ![]() Miluje noseni micku, tak jsem mu ho asi dvacetkrat hodil a po tech 6 kilometrech lesnim terenem, misty velmi narocnym, je klidnejsi nez obvykle ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Rozsiruju trosku dotaz. Baba, co nam tu vyhrozovala ochrancema zvirat, kdyz si to nase stendo zvykalo na kotec, si vsimla, ze je pes vic zavreny nez byval a zase zacala po vsi roznaset, ze je zavola. Je vuci tomuto nejaka ucinna obrana?
Respektive co mi muze takova organizace vycist atd. Ma s tim nekdo zkusenosti? Jinak s tim zavrenim je ted vsechno lepsi. Chodime min.8km, max tak 12. Dvakrat az trikrat denne. Hrajeme si, rozmazlujeme tak pul hodiny. Kdyz je pekny pocasi, nechame ho i jit dovnitr k nam, ale stejne dlouho nevydrzi a zas jde ven. Nejaky zasadni problemy uz nemame. Diky za radu ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Osobní zkušenost nemám, ale tohle se už řešilo na jiném fóru. S ženskou bych si starosti nedělala. Snaží se dělat bububu, ale ve výsledku, i kdyby na vás někoho poslala, nemůžou vám nic vytknout. Pes potřebuje přístřešek (= kotec, bouda), neustálý přístup k čisté vodě, musí být dostatečně krmen, dostatečně venčen a psychicky/fyzicky zaměstnán. Samozřejmě, že kotec by neměl být nějak extra špinavý. Hádám, že tohle všechno budete mít dobře "ošéfované". Hodně štěstí s polovlčetem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
A nebylo by lepší, než si dělat sousedské vztahy ještě horší, zkusit si s paní promluvit? Já vím, že s některými lidmi je těžká domluva, ale někdy se to dá, i když se to nejprve nezdá
![]() Pokud s paní není řeč, tak je to špatné, ale kontroly bych se nebála. Za to, že máte několik hodin denně psa v kotci vám nemůže nikdo nic říct ![]()
![]() |
|
|