![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I prosze nie mow mi, ze na BOBa zaslugiwal pies, ktory po pierwsze KOMPLETNIE nie trzyma wzorca (bo to czysty owczarek), po drugie burkolil na powaznie do sedziego, bo ten mial czelnosc podac jego panu reke, po trzecie w ten sposob promowac wlasciciela, ktory tlucze w ringu psa... Co do Qareen - tak, daleko jej do doskonalosci jesli chodzi o prezentacje. To byl tez powod dla jakiego stanela na drugiej lokacie - i to jasno zaznaczyl sam sedzia... Co do jej charakteru - jak na suke, ktora robila ludziom za tarcze strzelecka i ktora do konca zycia bedzie nosila srut w nogach to tez jestem zadowolona. Bo widac POSTEPY, ktorych u wielu psow nie ma (a jesli cos widac to coraz wieksze cofanie sie)...
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A o Qareen też jest filmik w sieci? Jeśli tak, to trzeba być wyjątkowym sukinsynem, łajzą i zerem, by wiedząc o traumie psa jego brać za bohatera filmików.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ngi dhla
|
![]()
Pies dostał "szczała" nie za burczenie ale za to, że w wyniku opadów atmosferycznych, a co za tym idzie w ich następstwie nawierzchnia okazała się być nieprzystosowana do bieżnika obuwia handlera, który to doznał obsunięcia na wirażu będącego następstwem lekkiego szarpnięcia ringówki przez w/w czworonoga. A wszystko przez gapiów ustawionych dookoła ringu, a jeszcze bardziej przez ich sierściuchowate towarzystwo, w którego to kierunku szarpną się był champion.
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW: Dobrze, ze napisalam "burkolenie", bo gdybym byla jantarowa przyjaciolka pana G. to pewnie bym dorobila do tego opowiesc o tym, ze pies probowal zabic sedziego, a wlasciciel jeszcze go szczul... (to apropos pani Eli i jej fantastycznej (doslownie) relacji z Drzonkowa ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
To był/y i atak/i na sędziego?.... No coraz lepiej. I pies szarpnął się też był?
I suka spyla. I pies bity. I szydercze filmiki nt. psów z traumą nabytą przez łajzy.... Stop! Zaczęłam się rozkręcać w wyliczankach..... ![]() Czy my prowadzimy obecnie off-rozmówkę o panu "Gie" i najlepszym psie(*) wszechświata czy już o kimś innym? O jakimś nieszczęśniku pastwiącym się na "braciach mniejszych" za swoją małość, który ma po prostu normalnego psa? Bo żem się już pogubiła troszku........ ![]() ![]() ![]() .... (*)-nadal kocham misie-patysie i wszystkie "ogonki" /no dobra, oprócz "nisko skanalizowanych" -ale to z kolei u mnie trauma ![]() ![]() .............................................. EDIT: O Matko jedyna!!! ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 10-05-2013 at 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ja opisze to tak - pies dorosl, pomyslal i widzi, ze on ma spodnie w tym stadzie. Poniewaz wymyslil sobie, ze musi chronic pana, wiec jako sedzia nie probowalabym nawiazywac blizszego kontaktu z tym psem, bo to dosyc ryzykowny krok. Cale szczescie widac, ze pan wie, ze pies miewa takie reakcje, wiec ew. proby blizszego spotkania sedzia-pies sa w odpowiednim czasie wylapywane.
Nie demonizuje tego - to nie jest jakas anomalia, ale smieszy mnie, gdy wciska sie ludziom historie o psie-dziecie-kwiatow... ![]()
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Dorzuce ci jeszcze Opole i psa "luzacko" uwiazanego do drutu potrzymujacego tasme wokol ringu. Pan prezentowal suke, a pies stal na dlugosc smyczy w ringu i dziamgolil... Gdyby wtedy nie spodobal mu sie jakis pies to bylby cyrk na calego...
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Wilczakowe chłopaki dawały ognia po równo: i Czambor i Uro - jak dla mnie-częsty widok w ringu dorosłych samców i sędziowie za to nie koszą (o ile człowiek zapanuje nad psem i nie dojdzie do awantury). Na błocie te wygibasy były nieco bardziej widowiskowe po prostu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Tak jest bural sie jak diabel
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Co do wyników to proszę osobę która je wstawiał o dodanie do klasy weteranów IRRIS Kollarov Dvor - (była zgłoszona) na moją korektę admin nie reaguje.
Co do fotek hmm ![]()
![]() |
|
|