![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Kto z wilczakowców wybiera się na dogtrekking do Klewin?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ngi dhla
|
![]()
Aleście sobie wymyślili terminarz :-))
18.05.2013 - MP Dogtrekking Złoty Stok 15.06.2013 - Wystawa psów Kraków 21.09.2013 - Dogtrekking Wisła (Małyszomania)
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nigdy się nie da zgrać wszystkich terminów idealnie - my musieliśmy dopasować terminy mazurskich dogtrekkingów do kalendarza Polskiej Ligi Dogtrekkingu oraz do kalendarza wydarzeń Partnerstwa Dzikie Mazury.
A to, że w jednym czasie są też inne imprezy to dobrze - ważne że się dzieje i jest w czym wybierać. Mnie to cieszy, mimo, że frekwencja na naszych zawodach może być przez to mniejsza. Zachęcam wszystkich do korzystania z wszelkich 'aktywnych' imprez, bo dzięki temu będzie ich jeszcze więcej. Gdy ja zaczynałam biegać z psami kilka lat temu, nie było takiego wyboru, więc taki rozwój sytuacji bardzo mnie cieszy :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ngi dhla
|
![]()
Co prawda, to prawda. Żeby tylko jeszcze zimą było trochę więcej zawodów Psio/Narciarskich na południu. W minionym sezonie kiepsko, ale może... może. Gdybyśmy tu mieli takich organizatorów jak u Was, to ho ho :-))
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Już po zawodach, a zwycięzcy sami się nie chwalą, to trzeba ich pochwalić.
Niezmiernie miło mi poinformować, że I miejsce w kategorii Fitness zajęła: NATALIA z ULVAREM Lupuskiem!!! Jednocześnie Natalia i Ulvar zdobyli 500 pkt w klasyfikacji drużynowej dla drużyny Wolfdoga!![]() ![]() Serdeczne gratulacje!!!! (cieszę się, że miałam okazję osobiście pogratulować zwycięstwa:-)) O wrażeniach z zawodów może napisze sama Natalia. Szkoda, że więcej wilczakowców nie dojechało, bo teren, widoki, pogoda i atmosfera były naprawdę genialne! Osobiście żałowałam, ze nie mogłam wziąć udziału w zawodach w takich okolicznościach przyrody, ale poniekąd mam to na co dzień, więc jakoś przetrwałam oczekując na uczestników na mecie. Dokładna relacja i zdjęcia z zawodów już jutro na mojej stronie (jak się pojawią, to podam link). A już niedługo spotykamy się na drugiej edycji zawodów Pucharu Mazur w Dogtrekkingu! Ale o tym w osobnym wątku... Last edited by Lupusek; 22-05-2013 at 11:39. Reason: dodanie zdjęć |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
dogtrekking, liga dogtrekkingu, mazury, puchar mazur, zawody dogtrekkingowe |
|
|