|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
29-04-2013, 10:12 | #61 | |
Senior Member
|
Quote:
Przyjemność po naszej! |
|
29-04-2013, 15:43 | #62 |
Junior Member
|
Dziękuję za fotorelację! Wilu i Jagodzie
niedziela zimna, ale debiut Szaki udany, WO1 Best Baby. Na finałach już nie mieliśmy tyle szczęścia ;P Trochę ciasnawo było przy ringu, ale za to wesoło i miłe towarzystwo. Gratuluje wszystkim występu i wygranych! |
29-04-2013, 17:20 | #63 |
'Wilk z baśni' :)
|
My też gratulujemy wszystkim wygranych i występów A najbardziej dziecku, bo najbliższe sercu,wiadomo, jak to dziecko Widziałam, że "dziecko" na rękach było noszone Wilu, przepukliny dostaniesz, dobrze Bura mówi
PS. A ja, żeby nie zakładać nowego wątku, pochwalę się tylko, że w tym samym czasie biegaliśmy z Lu w Miskolcu i wybiegaliśmy 2x BOB, 2x CACIB, 3x Naj Sukę, 3x CAC, Championa Węgier i skończyliśmy Inter Championa
29-04-2013, 17:24 | #64 | |
Senior Member
|
Quote:
Gratulujemy !
29-04-2013, 18:30 | #65 | |
czuły barbarzyńca
|
Quote:
Maciek tez pod Waszym duzym wrazeniem, a ja dodatkowo jestem zadowolona, ze udalo sie go wyciagnac do Opola Dziewczyny sa super - mysle, ze gdyby Biesiak umial mowic, potwierdzilby to bez wahania Mam nadzieje, ze Mandzurek nie bedzie pamietliwy i wybaczy wsiuchowi potraktowanie "z gory" - a jesli nie, to kiedys na pewno nastapi rewanz No i te cudowne, aksamitne kluseczki - tego sie nie da opisac, jakie to slodkie istotki i jak ich Kalinka pieknie pilnuje... |
|
29-04-2013, 20:09 | #66 |
K-Lee Family
|
No tylko, że miałam upiec ciasto, miało być dobre jedzonko i takie tam "drobiazgi" Ale ja mam chyba na drugie imię "Chaos"...
|
29-04-2013, 20:18 | #67 |
Junior Member
|
My też pięknie dziękujemy za wszystko. Za zdjęcia Wilu i Jagodzie, za spotkanie wszystkim którzy odważyli się łazić po lesie, a Leśnym za obietnice, że można to niedługo powtórzyć Przywieźliśmy z Opola Młodzieżowy Championat Polski. Jestem bardzo dumna z Jareda i z Mandżura, bo to drugi najpiękniejszy Junior jakiego znam
|
30-04-2013, 15:29 | #68 |
Plessowy wilczak
|
Tak z ciekawości skąd jest ta sędzina Pani Oveska?
30-04-2013, 15:48 | #69 |
K-Lee Family
|
Pani Bozena Ovesna jest z Czech.
|
30-04-2013, 18:43 | #70 |
Plessowy wilczak
|
tak myślałem to już wiadomo czemu nasz owczarek dostał boba
30-04-2013, 20:24 | #71 |
czuły barbarzyńca
|
|
30-04-2013, 20:51 | #72 |
Moderator
|
ale kedys ona miala lepsze dni ( ja o sedzine)
|
06-05-2013, 16:32 | #73 |
VIP Member
|
Miala.. Ja pamietam ja kiedy zaczynala sedziowac.... wtedy trzymala sie wzorca CzW... Po raz kolejny widac "wypalenie sie" sedziego, ktory na bok dal idealy i sedziuje teraz tak jak tego oczekuja propagatorzy CzO (nawet gdy oznacza to ocene wbrew zapisom wzorca CzW)....
Niestety niektore oceny i opisy to byla porazka... Ocena DOBRA za ulamany ZAB??? Ciekawa jestem jak to argumentowala... Przeszkadzal jej taki szczergolik, ale nogi psa ustawione w X jak u ONkow to juz niby nie jest wada anatomiczna, bo pies zszedl ze Zw.Klubu i BOBem... Teraz nawet owczarkarze (choc belgijscy) nabijaja z naszych komedii wystawowych... Co do reszty opisow... Ponownie wada byl wysoko noszony ogon.... Pojawialy sie tez podobne tradycyjne perelki.... Ja sie tylko ciesze, ze mimo, ze tytul Najlepszego Psa ma Czechoslowacki Owczarek - Czambor, to tytul Najlepszej Suki przypadl Czechoslowackiemu Wilczakowi - Abii... To na serio fajne suczysko... Wiekszy, dokladny artykul o klubowce juz wkrotce.... A teraz porzucajac przykre tematy jaka jest (nie)znajomosc wzorca i (nie)uzywanie go podczas sedziowania chcialabym podziekiowac Lesnym za goscine!!! Bylo fantastycznie! Zreszta jak zawsze...
Last edited by z Peronówki; 06-05-2013 at 16:37. |
|
|