![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
U Diachela też niestety nic się nie zmieniło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
a u mnie zauważyłem że raz jest zaktualizowane a raz stare
? ![]() i mogłem poczekać kilka dni na zmianę ... ![]() ![]() ...... a tak z rok trzeba bedzie poczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Diachel i Bashtee mają nowe fotki. U Diachela nie znalazłem propozycji w tym wątku więc pozwoliłem sobie się porządzić
![]() PKR u ABD widzę, że brakuje, imiona K Gorthan też bez zmian. Czego jeszcze nie ma, a co chcieliście zmienić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
dziękujemy za fotkę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Skoro wiekszosc osob zadowolonych to ja sie przypomne z wynikami serducha i oczu
![]() ![]() No i czekamy na zmiany imion u Urciowych dzieci ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Dziękuję!
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
A ja mam takie niepilne pytanko... chodzi o podpisy zdjęć w bazie
![]() Jako, że bardzo lubię posegregowane chronologicznie zdjęcia, to od samego początku "prowadzenia" galerii Cresila w bazie, skrzętnie opisuję każde zdjęcie - datą i wiekiem Creska. Strasznie lubię, kiedy inne psy mają w bazie podpisy z wiekiem, bo to bardzo "pomaga" w oglądaniu, zależało mi więc, żeby nasza galeria była pod tym względem, khem... "nieskazitelna" ![]() ALE popełniłam pewien błąd - dawałam opisy tylko w rubryczce przeznaczonej na opis po polsku... sądząc, że to podział czysto informacyjny, mający ludziom z całego świata pomóc w określeniu w jakim języku szukać tłumaczenia itp. Tymczasem ostatnio postanowiłam sprawdzić, jak to wygląda na angielskiej wersji WD i niestety potwierdziły się moje obawy - nie ma podpisów ![]() Są widoczne tylko w wersji polskiej ![]() Stąd moje pytanie - może ktoś się orientuje czy jest jakiś magiczny sposób na edytowanie wrzuconych do galerii zdjęć i ich opisów? A może by tak znieść te językowe podziały? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|