|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
A kto sedziowal?
|
|
|
#2 |
|
Wilkokłak
|
Jakiś nieznany mi sędzia z Niemiec. Katowice zawsze zapraszają "sędziego - zagadkę".
Magda; a w dodatku masz pełne prawo być z tego biegania bardzo zadowolona. 150 zł? :O |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
A co do biegania, to do końca nie jestem zadowolona, ale przy takiej ilości oczu obserwujących to jeszcze nie biegałam... I opuszek Aszczu trochę mnie zmartwił |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Spiderwolf
|
Sędzia pan Wiblishauser Hans .Sędziował dziwnie ... My mamy opis krótki suka dobrze zbudowana ,prawidłowa wielkosc ,dobra głowa,prawidłowa linia grzbietu . Ocena doskonała Zw Mł , Naj Jun w rasie .Pan sędzia mówił hmmm o zbyt wąskiej klatce piersiowej i życzył aby psy ustawiać z szerzej rozstawionymi łapami ,bo jak twierdził lapy sa zbyt blisko siebie i ustawione na zewnątrz ... hmmm
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() No i gratulujemy sukcesow
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Grin, nie mówiłam że będę, więc może jednak kara mnie ominie?
A tak serio - do końca nie byliśmy zdecydowani czy jechać, czy nie, więc w końcu życie zadecydowało za nas no i wyszło jak wyszło ![]() Ale czekam na zdjęcia ![]() Quote:
No bo jak to tak... życzyć szerzej rozstawionych łap? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
My ocena doskonała, lokata II. Ale dla mnie to i tak wygrana Baldura, bo po półrocznej przerwie w wystawach, w tym rocznej w hali, nie wiedziałam co to będzie. A jak było ? Sędzia sam sprawdził zęby, długo i wnikliwie, Baldik dał się pogilać po głowie i naprawdę ładnie reagował na sędziego. Jestem strasznie dumna z zachowania Baldura na wystawie. Mamy nawet w karcie wpis "bardzo przyjazny pies"
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Dla nas to pierwsze koty za płoty, zwłaszcza po występie naszej milusińskiej
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilkokłak
|
Obiecane zdjęcia cz. 1
PSY Kl. baby: Bazyliszek ![]() Kl. szczeniąt: Akivaras Austant ![]() Młodzież Inspektor Kurt ![]() Gran Rojo Corazon ![]() Klasa pośrednia Baruch ![]() Zack ![]() Gran Milagro Azul ![]() Gran Milagro i Yipon ![]() Baruch i Gran Milagro ![]() Klasa otwarta Baldur ![]() Ellander ![]() Na razie tyle. CDN Last edited by Grin; 18-03-2013 at 11:29. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Byłam, widziałam........ i....... i właśnie wielkie "I"
kl. baby i 2 hodowczynie, które pokazały jak może (bo tu bez akcentu "powinien") zachowywać się maluch nawet nawet na pierwszej wystawie w dodatku halowej. Szanowne dziewczyny, obie mieszkacie w domkach, obie macie stadka podopiecznych - a tu maluszki świetnie zsocjalizowane i obie zaprezentowałyście je genialnie zacznę od dziewczynki: czyli bratanicy LUCY z Lasów Preczowskich - świetnie się patrzy na maluszkę, która szuka spojrzenia swej pańci jakby chciała powiedzieć: "dobrze, dobrze stoję, jesteś zadowolona, że jestem taka grzeczna?" - suuuuper nooo i mój drugi pupilek: BAZYLISZEK Wilk z Baśni Bez dwóch zdań te dwa maluchy obroniły honor wilczaka *czytaj pewny siebie Gratki PANIE HODOWCZYNIE!!!!! - ale coby Wam za wesoło nie było, to dopuszczam się twierdzenia, że oba maluchy mają we krwi programator posągowego stania P.S. Źle się patrzy na psy, które są wystawowymi wyjadaczami, a jest jak zwykle czyli do bani P.S.1. Gratulacje dla Luuuu - "łyse jest piękne" ![]() DIABLICA - specjalne buziaki - pozostanę jej fanką na zawsze P.S. K......... jego m.......... - jak można zostawiać wilczaka w samochodzie z uchylonymi oknami - gdzie tu zrozumienie istoty żywej!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wilkokłak
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Member
|
Quote:
dobre... chociaż nie byłoby mi do śmiechu, gdybym miał zapłacić 150zł za taką ocenę.
|
|
|
|
#13 |
|
Plessowy wilczak
|
Ha ha a mnie doszły słuchy że nasz "przyjaciel" psa se zgubił, a tak na marginesie to trza mieć fantazje żeby psa zostawić w aucie z otwartymi szybami i liczyć że nie da dyla ale w jego przypadku już mnie nic nie zdziwi
|
|
|
#14 |
|
VIP Member
|
Szczerze? Slysze o ocenach poszczegolnych psow i na miejscu wystawcow napisalabym do organizatorow, ze ocena wilczakow byla wtopa i jesli jeszcze raz zaprosza kolejnego pana, ktory nie raczyl przeczytac wzorca to WILCZAKOW (nie mowie o czechoslowackich owczarkach) na wystawie juz NIE ZOBACZA....
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
|
"Kalinkowe" i "Baśniowe" /jak zwykle/ piękne!
Kurt coraz "smakowitszy"... Ze zdjęć widać, że w zasadzie co wilczak, to do "odstrzału" Quote:
Albo trzeba będzie poszukać "prawidłowego wzorcowo" sędziego...wtedy będzie warto......... I odwalcie się od Grzesia! Co chłopina winien, że suczydło /znowu/ wybrało wolność??? |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
![]() ![]() ![]()