![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
To: http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/16343
szoku nie ma ze taki fajny bo w koncu Eligowy synus
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Tak właśnie Ian Gillan von der Wolfsschleife - mam go na oku od malucha
i będzie bankowo, którymś mężem Cha ![]() No i mamy uzupełnioną bazę Diablicy - oto i ona♥ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
Pora wrzucić coś więcej.
![]() Oczywiście mój numer jeden, czyli Chasa. ![]() Z wyżej już wymienionych oczywiście Mantra, Ameyiza, Amy oraz Arlen. A oprócz nich: Grey spod Dumbiera oraz jej mama Arys z Oravy. Jeszcze Elys sD, siostra Enara, ale żadna z fotek w galerii nie oddaje tego, jakie suczysko jest piękne. ![]() ![]() Zlatá Palz G'maya ![]() Skoro już jesteśmy przy ZP, nie można zapomnieć o Jasnej ![]() Kanti RD oraz jej półsiostra Intifada. ![]() ![]() Grace von der Wolfsschleife ![]() Sporo by jeszcze tego było, ale przejdźmy do panów. Już wymieniony przeze mnie Garon oraz wspomniane w temacie: Casar, Enar, Gaius, Artex, Hron i jego syn Hamlet. Poza tym Bajkal oraz Alfi Tajomny tulak. ![]() ![]() Również syn Alfiego, Altraz. ![]() Brat Jasnej, Juri ![]() Chinook Zlata Palz ![]() Crying Wolf Merlin ![]() Oraz cała masa innych, z czego większość niestety przekroczyła już tęczowy most. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Może jestem dziwaczna, ale podobają absolutnie wszystkie wilczaki.
![]() ![]() ![]() Z wyglądu stawiam na Garudę i Grejs jako moje prawie ideały wilczakówien. Samce podobają mi się mniej niż suczki, ale moje najpiękniejsze typy ze wszystkich które poznałam (z zasady nie oceniam wilczaków na podst fotek) to Yipon i Orobas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Citation:
![]() ![]() Mi też podobają się wilcze, niewilcze, owczary, rude, szare, jasne, ciemne... ale mimo wszystko mam ulubieńców, przy których kolana mi miękną ![]() A co do tego spojrzenia... Lorka też ma to Alinkowe "zuo" w oczach, potwierdzam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() ![]() Gader`el z Peronowki. Odeszla stanowczo za wczesnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|