|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
No nie przypomina, ale rozwala mnie jak ma taka wredna mine, zlo wszechswiata, a szczeniaczkom dal sobie na leb wejsc
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
One dosyc czesto maja wlasnie takie trzykolorowe maski... Ma to po ojcu Demoniaku, ktory przypomina co prawda mieszanke europejska, ale tez jest "amerykancem" - mieszanka wilka z malamuto-husky. Doskonale widac to po Woweryne:
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
Ok, wreszcie nie goni mnie spacer z psami, ani zajęcia, więc wrzucę swoją listę ulubieńców Najpierw suki - Beta & Bessy Vlčí démon (czyli 'nasze' ciocie... między innymi to dzięki nim, śpi teraz koło mnie Cresilek )Beta ![]() Bessy ![]() - Peymakilir & Południca z Peronówki (Peyka - oczywista oczywistość, że ją uwielbiam! Jej oczy, ach!)- Gwaihir z Peronówki i cała reszta 'G' dziewczynek ![]() - Ylva z Peronówki ![]() - An Bizzare Amant Gis (za głowę ![]() - Ameyiza Lobin de la Torre (czyli żeńska wersja Creska ![]() - nasze siostrzyczki Churel & Crocell z Peronówki ![]() oraz wieeeeeeeele, wiele innych, ale niektóre juz zostały wymienione w tym wątku, więc nie będę się powtarzać (m.in. Joha, Best Afrika, siostry Ż i w sumie wszystkie suki Margo, więc chyba już nie będę wyszczególniać A jeśli o psy chodzi, to uwielbiam Peronówkowych braci "Y", braci "U" oraz ich tatę Belke Outlaws Heaven, oraz oczywiście "G" - a szczególnie Gothmoga za piękny kolor ![]() Uwielbiam też naszych wujków... tak bardzo, że aż wstawię ich zdjęcia - Perkun z Peronówki ![]() - Purson z Peronówki ![]() - Caspar Grey Diamond ![]() - Arimminum Olcan ![]() Poza tym uwielbiam wspomniany już miot N Arimminum, a w szczególności Namanaslu Bardzo podoba mi się też Unique Wolf, skoro przy Arimminum jesteśmy... - Arimminum Unique Wolf ![]() - Ian Gillan von der Wolfsschleife ![]() A pięknych wilczaków jest dużo, duuuużo więcej ![]() I chyba skończę już na dziś, za dużo piękności jak na jeden dzień :P Edit: Zapomniałam jeszcze o... - Bo Tasha
Last edited by makota; 13-03-2013 at 23:55. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
aen'drean va, eveigh Ain!
|
Mi się przypomniała jeszcze jedna piękność, mianowicie su, którą poznałam na Słowacji: Imassica Parepusis Oskár Dór <3
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
szkoda, że jej już nie ma
![]() ![]() Ian Gillan von der Wolfsschleife - hehe makota - on jest na mojej liście ostatnio pojawił się młody Adar - też ciekawy psiak Last edited by GRABA; 14-03-2013 at 07:42. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
U mnie sie pare znajdzie z tych mlodych pokolen, ale glownie
Kondor z Krotkovského dvora, Dark Trenčan, Gaius Dór, "wada na wadzie" Hron Radov dvor... No i pare w glowie... |
|
|
|
![]() |
|
|