![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Opções do Tópico | Modos de Exibição |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
mowis honza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak zyje wilczaki z chodskim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Data de Entrada: Mar 2011
Local: Trójmiasto
|
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mialo byc TOP ten repow a moze zrobi sie TOP chodziakow
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
Data de Entrada: Feb 2011
|
![]()
To istny diabeł tasmański, a nie pies... a tak na poważnie, to mi osobiście jakoś niespecjalnie przypadają do gustu psy w typie "wilczurowym" (a jeśli są do tego długowłose, to już tym bardziej, dlatego wolałem na ten przykład Siberiana od Samojeda) i na domiar złego jeszcze nawet mniejsze od haszczaków (te stanowią dla mnie takie minimum wzrostowe i m.in. właśnie dlatego zainteresowałem się bardziej rosłymi wilczakami, których z kolei gabaryty są dla mnie dopuszczalnym maksimum) - poza tym od dziecka przez prawie 15 lat wychowywałem się z psem w typie Norrbottenspetsa, który sprawił, że wręcz nie wyobrażam sobie brać pod swój dach jakiegoś udziwnionego czworonoga, skoro wyłącznie te najbardziej z pierwotnych szpiców wpisują się w moje kynologiczne upodobania (SH z CsV nasuwają się tutaj z w/w względów samoistnie, w przeciwieństwie do "uszatego" Saarlooosa, czy "włochatego" Chodskiego)
![]() Última edição por Wilczy Duch : 02-26-2013 às 8:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
twoj wybor- chodsky jest doskonalym psem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
oby nie, ja nie chce drugiego wilczaka
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
aporter ktorego zabic nie da sie
![]() to cudowny pies taki zloty srodek miedzy wilczakem i owczarkem. nie ma zapachu- wilczak, ma rozum i knuje- wilczak, ale knuje milo- owczarek, aportuje az do padnecia zawsze- owczarek, ale ma swoja opinie na to co robi- wilczak, agresia na inne psy - cholera wie, moja mysli ze jest... wilczakem ![]() ![]() ![]() Última edição por wolfin : 02-26-2013 às 11:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|