|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Same plusy: w dzień bardzo aktywny sport, wieczorami -"uduchowienie".... ... Jak by co, to pogoda mazurska nadal zimowa. No, chyba że w nocy będzie totalna odwilż, to kaloszki mogą się przydać..... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ngi dhla
|
Quote:
Wyjeżdżamy przed 6.00 i po jakichś 8 H mamy nadzieję zawitać.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Netah, wybacz że Cię poprawię, ale >poharowane łod krzoków< mogą być tylko GUMAKI*...
*-od gumna /albo gumy, tutaj zdania są podzielone/ **-się elegant znalazł.... .... Dozo tomoroł! Last edited by Puchatek; 14-02-2013 at 22:45. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ngi dhla
|
Quote:
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Ależ pięknie umiesz bakałać po rajsku.... W "jagek" się zakochałam...
Mam nadzieję, że zaprezentujesz chociaż jeden maleńki wierszyk na mazurskim "wieczorku poetyckim" w JU-rajskiej gwarze ![]() ... Dobrej i spokojnej drogi - mamy wahania -2/+2 st.C -może być ślisko... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
NO TO MY PO!!!
BIEGUN ZIMNA - ZDOBYTY!!! RUSKA BANIA ZALICZONA , kąpiel w przerębli też, noclegi pod namiotem wykonane!! Spotkanie Świetne!!! Poznaliśmy osobiście nowych wilczakowców i innych zakręconych ludzi!! FOTY wkrótce!!! ZA rok tez przyjedziemy!! Dzięki dla Ali I Darka!!!
|
|
|
#7 |
|
ngi dhla
|
My też po, szczęśliwie dojechaliśmy o 1.00. Beryl alias "dziurawa łapa" ma zamówiony przegląd u weta. Dzięki za miłe towarzystwo, trzeba to powtórzyć. Za rok bronimy wywalczonych tytułów w konkurencjach traperskich. A oto co znalazłem w TV:
http://www.tvp.pl/olsztyn/informacja...-1830/10117918 Polecam 00:15:06 jako początek relacji oraz 00:15:40 (wyjący do kamery Beryl). Moja kochana Jagrafka objawia się 00:16:09 :-))
|
![]() |
|
|