![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
1. tak zwykła domowa,staram się raz w miesiącu to przygotować tak 2 kg ryby i 1 kg mięcha . mieszam lyb mielena przemian . i do zamrażarki.a..... zabieraj po zjedzeniu michę bo karlo zaraz chce do niej wejść i sie wysmarować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.jakby Amelka bardzo chciała z nim chodzic i szkolić to wszyscy zostalibyśmy w tyle i nie mielibysmy szans ![]() - targa za uszy - karmi go mieszając w misce suche -czasami daje parówę. ...tylko rodzice są przerażeni co ja czasami wyrabiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Sama mam w pamięci pysk Laili ubabrany posoką. Żeby to był widok estetyczny to nie powiem, ale wyraz "wzniosłego uniesienia" na jej pysku.... bezcenne! ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
nie zepsuje , zawsze możesz lekko pokroić przed wrzutem a teraz bezcenne..... Last edited by Piter; 28-02-2013 at 07:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Plessowy wilczak
|
![]()
faktycznie hardkorowe fotki
![]()
![]() |
#65 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() ![]() Podoba mi sie Wincenty Kadłubek, konkuruje z Striptizerka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Spojrzenie na 4. zdjęciu: stała czujność.
![]() ![]() ... A ryby spróbujemy kroić i mielić surowe: w końcu surowizna dobra rzecz. ![]() ... My teraz mieliśmy "odesłanie świnki do chrumkającego raju".... trąble przebierając łapkami czekają na poćwiartowanego surowego czerepa... może uda mi się jutro zrobić zdjęcia... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Junior Member
|
![]() no to mam nowy film . może dla niektórych tobedzie "hororrrrrrrr" a dla nie których ......., ale to jutro z pracy ( zapomniałem hasła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Plessowy wilczak
|
![]()
czekamy z niecierpliwością
![]()
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
nowy film
w dziale Wychowanie i charakter Małe dziecki i wilczak ![]() a przy okazji dla zainteresowanych w dziale Różne Obroża skórzana jeszcze do poprawki ciut jakieś 5 cm za duża ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|