|
|
|
|||||||
| _Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
(Pokračovanie prekladu)
Pre zlepšenie spoľahlivosti wolfdog.org, údaje v databáze boli rozdelené na "overené" a "neoverené" (čoskoro to bude viditeľné). Overovanie sa robí na základe oficiálnych záznamov kynologických klubov a tiež na základe fotokópií oficiálnych prihlášok na zápis šteniat, ktoré chovatelia zasielajú svojim kynologickým klubom. Tiež majitelia psov môžu "overiť" údaje o svojom psovi zaslaním kópie preukazu pôvodu. Koncom tohto týždňa bude uskutočnená nová aktualizácia obsahujúca zvyšok údajov ktoré som dostal. Ak nedôjde k zmenám v databáze, znamená to, že som nedostal údaje a majiteľ / chovateľ ich musia opäť odoslať. Navyše do databázy nepridávam výšku psa získanú z domácich meraní. Výška je zadávaná na základe oficiálnych údajov z bonitácií. Výsledky zdravotných vyšetrení nebudú pridané ak nie sú sprevádzané kópiou. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
http://www.arqeva.cz/
|
Zasílat info aktualizovat a žádat o opravu nemá cenu. Admin si dává své informace dle potřeby. Dodnes nemám správné jméno u "C" . Dodnes nemám u Qerona doplněny tituly - Ch CZ a CZ Vet Ch, ani nemám uveřejněno vyšetření DW a DM u něj a u Valkýry. Zasílala jsem mockrát naskenované certifikáty. Datum úmrtí Qerona tam však bylo dodáno ihned. O to jsem nežádala. To je hnus!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
http://www.tobrok.sk
|
Písala som už na anglické fórum a napíšem to aj sem.
Drahý admin. Ako sa opovažuješ kradnúť onfo z FB a pridávať ich sem do databázy? Neposlala som výsledky mojej Akii na DM. nepotrebujem nič skrývať a ani neskrývam, je N/Dm. Ale info som sem neposlala!!! Druhá vec, ukradli ste foto buď z mojej stránky alebo od chovateľa mojej Akii a orezali ste ju a vložili. V galérii nie je a nie je teda možné zistiť autora. Už XY fotiek tam je v galérii odo mňa, poslaných dobrovoľne, mohli ste aktualizovať. Nie, vy necháte kradnutú! Za druhé, z kadiaľ máš info, že Chasa je v ChS Wilcza saga? Pokiaľ viem, je u mňa doma v kotci!!! Od dnešného dňa si dvakrát premyslím, či sem dám nejaké info sama, výsledky na DM by som poslala aj sama, vždy posielam info hneď ako sa k tomu dostanem, čo je vlastne obratom ako mám niečo nové. Ale nepáči sa mi, že ste si info ukradli bez môjho vedomia!!! Stačilo sa opýtať. Ale ako nad tým premýšľam dlhšie, nepošlem už nič, foto, info, nič. Aj tak si to stiahnete sami, tak na čo sa snažiť.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Já mám problém, proč ste mi Arthase přejmenovali na Argose ( v galerii u Arthase byli fotky s popiskem Arthas a najednou tam má fotky s popisem Argos. A u Alucarda, který se nakonec jmenuje Argos , kde už byli fotky s popisem Argos jsou najednou fotky s popisem Arthas
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
http://www.arqeva.cz/
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ja som tiež niekoľkokrát žiadala o zmenu majiteľa psa, lebo môjho psa TU vlastní môj bývalý priateľ ktorý ani nevie že pes má štyri nohy...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
V klidu... já mám dle WD psů pět a jednoho z nich jsem v životě neviděla :-D
|