![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Na raczkach sie nie znam ale poki raczki dojda ... , kiedy Smrodziach jest na lince to mam go przymocowanego do pasa (ja mam z manmata, ale jest jeszcze z juliusa i pewnie wiele innych), wiec w takich sytuacjach po prostu siadam na tylek
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Secki dziękuję za odpowiedź, rozejrzę się za takimi z gumowym zapięciem. A te buty to też ciekawa sprawa.
Avgrunn - masz jakąś amortyzującą linkę? Chociaż w tym wypadku i tak dalej będę raczków szukać.... raczej :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jakieś kolce na buty z paskami gumowymi widziałam w markecie LIDL, ale nie wiem na ile są one dobre jakosciowo. Kosztowąły 25 zł, pamiętam bo sama o nich myślałam własnie z racji wyskoków psa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Jakoś ostatnio je widziałaś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dzisiaj jeszcze były
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
hej,
dostalam w prezencie na swieta od brata : http://www.wagabunda.eu/yaktrax-nakl...acturers_id=62 byl w w Szwecji i tam zakupil, podobno jest to jakis hit ! po znalezieniu polskiego linka przerazila mnie troche cena ![]() ![]() Pozdrawiamy, Beata i Uruk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|