![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo smutna wiadomość! Strasznie Wam współczuje i z całego serca życzę, żeby ta przypadłość jednak ustąpiła. Bo skoro pojawiła się nagle to może jest też szansa, że sama ustąpi? Albo chociaż żeby ataki przebiegały jak najłagodniej i jak najrzadziej! Trzymajcie się. Wysyłam suczy milion całusów!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() też polecam dr Lenarcika on nas właśnie zdiagnozował. Dziękuje za dobre słowa, ale jak jej tyle całusów przekażę to pomyśli, że ... zwiariowałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nie było przypadku żeby ustąpiła, są doniesienia, że leki pomagają i skracają czas ataków w przyszłości. Mi dr Lenarcik tej nazwy co w wątku z dogo dr nie podał, raczej unikał, bo to podobne, ale nie całkowicie to samo. No i też ja byłem na tyle zszokowany, że chyba nazwa by mnie nie uspokoiła w niczym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Bardzo mnie zmartwiłeś tym /jak to określiłeś/ "przypadkiem"....
Mam ogromną nadzieję, że w trakcie "ataku" Wondera nie cierpi. Mam do Ciebie prośbę.... zapisuj wszystko, co powie lekarz. Jakie leki i dlaczego, co mu się kojarzy w przypadku tej "choroby". Jakie badania po kolei robiono, jak wyglądają kolejne ataki przed lekami i po podaniu leków....wszystko. Z całego serca życzę Wam, aby objawy ustąpiły, ale to co zapiszesz może jeszcze przydać się jakiemuś psu w potrzebie. ... Dr.Lenarcik ma dobrą opinię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ojej, my również trzymamy mocno kciuki za Wonderfulję. Dacie radę!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Senior Member
|
![]()
Dziękuje za dobre słowa w imieniu swoim i Sukullusa!
Quote:
Quote:
Będę zapisywał, jak też się dowiem o źródła, gdzie można o tym poczytać, to też będę dawać tutaj info. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
i życzę poprawy zdrowia dziewczynce! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Strasznie mi szkoda obu suczek, choć diagnoza u Astarte jeszcze nie padła. Może w "głębszej" weterynaryjnej literaturze są jakieś dokładniejsze wzmianki o chorobie? Może zagraniczni lekarze coś wiedzą?
Trzymam kciuki za poprawę stanu zdrowia psiaków!!!
![]() |
|
|