|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
W tym roku dodatkową atrakcją było szorowania tyłkiem po krzaczkach porastających skałki:-),( przynajmniej przy drużynach powyżej 110kg wagi łącznej).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Galicyjski Wilk
|
Dziękuję za zdjęcia - Dominika super foto relacja
Nie podawałam imion psów w wynikach ponieważ większość z Was okazała całkowita dowolność Ba!! nawet własne nazwisko czasem ulegało zapomnieniu Mam nadzieję że w przyszłym roku znowu zmodyfikujemy trasę, dołożymy więcej punktów ekstremalnych , bo przecież o to w tej zabawie chodzi Dziękuję za fantastyczną atmosferę, można wręcz powiedzieć że było nadto sielankowo..wykazaliście minimalne chęci współzawodnictwa! czego efektem jest tyle miejsc ex aequo Last edited by Galicja; 01-10-2012 at 09:17. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Jacku gratuluję jeszcze raz! Najważniejsze że zdobyłeś pierwsze miejsce FAIR PLAY!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Parę moich zdjęć:
https://picasaweb.google.com/fraxini...I_ssaPgguPrywE |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Panie Boże, zabierz mnie już stąd, bo nie zdzierżę i wszystkich pozabijam |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Dominika - SZACUNEK!!!! świetne oko!!!
Raz jeszcze gratuluję zwycięzcom!!!!!!!!! Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę i super czas!!! Trochę mi przykro, że ceremonia pucharowa odbyła się przed naszym powrotem, ale rozumiem, że tak musiało być. A mojej drużynie dziękuję za orientowanie się w terenie za mnie - szczególnie Tobie Maćku, ja tylko przytakiwałem Kilka fotek tutaj: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Jeśli pomyliłem psy lub ludzi to dawajcie znać Last edited by Wonderfull Wolf ES; 01-10-2012 at 21:29. |
|
|
|
![]() |
|
|