![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() ![]() Przed rokiem nad ranem przyszly na swiat nasze maluchy. Pierwszy wyrwal sie na swiat Aegis (o 6:13), ktorego narodziny mialam jeszcze szanse obserwowac (Jolka oczywiscie wybrala jedyny dzien w tamtym tygodniu, gdy musialam byc w pracy), jako czwarty pojawil sie Amber (7:41), a niedlugo po nim Andariel vel Pinky (9:20). Roznie bywalo i pojawil sie niejeden problem, ale co mnie najbardziej cieszy, to to, ze po roku nadal wiem, co dzieje sie ze wszystkimi maluchami, ze nadal jestesmy razem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Amber, Pinky i Aegis
My również przyłączamy się do życzeń!!!!! ![]() ![]() ![]() 100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nammmm........ ![]() ![]() ![]() Kornelia Sebastian i kudłacze Ps Napiszcie jak udały się imprezki urodzinowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
DZIEKI!!!
O! to juz rok ![]() Gdzie sie podzial ten slodki szczeniaczek??? Jak sie robi imprezke on line? Moze zrobimy??? Amber dostal pelna miche miesa, od rana slodkosci My torcik, no i jeszcze rano byla urodzinowa sesja zdjeciowa :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
26.11.2003 Peronówka
Poznań Margo i Przemo Drodzy Rodzice! Dzisiaj mija rok jak brykam po swiecie. Przewaznie jest fajnie, ale czasami bywa nudno albo trzeba robic jakies dziwne rzeczy.Jak bylem w pierwszym domku to bylo super! Mamy po mnie sprzataly, jedzenia do oporu i moglem sobie wszedzie biegac. Potem byl nowy dom i nowe wyzwania. Jakies przedszkole, szkola... Masa nowych znajomych. Ale mam tez obowiazki . Musze pilnowac domu! Szczekac jak ktos idzie. Odstraszac inne psy. Poniewaz mam juz rok sam wysylam Wam moje zdjecia i pozdrawiam WASZ AMBUŚ ps. Od drugiej Mamy : Bardzo Wam dziekuje za ta ogromna radosc, ktora dal mi Amber ! To byl dobry rocznik. Zycze Wam zeby nastepny tez byl taki. Ela ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
I my się dołączamy do życzeń dla Solenizantów!!!!!
![]() No to jak koleżanki i koledzy z tą jutrzejszą imprezką w sieci?! Ktoś znalazł skuteczny sposób na wznoszenie toastów? :drink3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
No troszke mu sie uroslo....
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Retyście jaka postawa, jakie piękne oczka ... Bursztynku jesteś piękny i taaaaaaaaki fotogeniczny (chyba, że to z pańci taki ekspert...). Nasz Taruś jakoś nie umie zaprezentować się tak ładnie (albo z pańciów to moćki bagienne).
Kornelia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Pinki rowniez dziekuje za zyczenia a jej pancio pije zdrowie online za zdrowie wszystkich solenizantow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
taaa, no to miodzio, zdrowie Wasze w gardlo nasze
![]() ![]() beowulfy z dwulatkiem+2tyg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
No, przez internet to tak troche problematycznie... ![]() ![]() Pozostaje nam wiec jedynie: ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
ha, do 3lat mam ciche przyzwolenie, mozemy nawet zaokraglac do doroslych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Taka cisza... Po wlascicielach Harrego i Halli ani widu ani slychu - ci to musieli wczoraj balowac!
![]()
![]() |
#15 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Jak tak skladamy toast to moze jescze za nowego brata w wilczakowej rodzinie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
No witamy po udanej balandze!!
![]() Balety były i 5 kilo kurzych łapek zniknęło jak nic! No i toast, a jakże (przecież, że my nie te kurze łapki .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Nasze świętowanie zostało podzielone: z pańcią przed południem (bo wieczorkiem dyżur) a pańciem po południu (bo przedpołudniem w pracy). Zaś razem świętować będziemy dopiero w poniedziałek, bo pańciu w sobotę skoro świt pojechał na akcję poszukiwawczą do Giżycka. Tak więc piesek ma trochę przerąbane, na zdjęcia i torcik parówkowy musi poczekać
![]() ![]() Kornelia |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Najlepsze zyczenia dla Halci i Taro
![]() Roscie duzi, piekni i madrzy ![]() |
![]() |
![]() |