Wróć   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08-22-2012, 15:22   #1
Jana_Schubertova
stín vlka

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Jana_Schubertova
Domyślnie

Cytat:
Napisał CDaniela Zobacz post
Je ideální, když jsou v šourku v 5ti týdnech, ale do 8mi je to ještě v pohodě.
Každopádně když nejsou v době odběru na svém místě, měl by být na to budoucí majitel upozorňen. Podmínkou ale je, že to chovatel pozná
Ano, já upozorněna byla a vyčetla jsem si, že je dobré putující varle masírovat, poctivě jsem tak činila. Výsledkem je, že si to Bazik oblíbil a na výstavách mu kontrola varlat narozdíl od zubů nedělá žádný problém
Jana_Schubertova jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-28-2012, 04:11   #2
Undertaker
Member

Domyślnie

Celé mi to přijde dost smutné. Tohle jsou informace, které by měl podat chovatel a je obrovská chyba se ho ani nezeptat. Mě osobně by to dost mrzelo. Pokud budu někdy chovat, tak rozhodně neprodám štěndo někomu, kdo nemá v otázce množení jasno.
Když už uvažujete nad krytím a vznikem bezpapíráků, něco pro vás mám. Zkuste radši udělat lepší rozhodnutí a vezměte si nebo pomožte udat zvířátko vzniklé pravděpodobně podobnými úvahami.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Já si ji vzít nemůžu, protože mám pravděpodobně její sestru a taky z podobných podmínek. Opravdu je potřeba, aby si každej pes skočil a fena měla štěňata?
Pevně doufám, že vás argumenty zkušených chovazelů přesvědčily o tom, že chov ČSV funguje trochu jinak a má to své důvody.
Undertaker jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady Postowania