![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
my w centrum (?) , mamy nocleg blisko filmowki. Pawel i Szarn tez sa chetni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
A czy Paweł proponował już miejsce spotkania? Bo jeśli Łagiewniki to my odpadamy
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
nie,jeszcze mamy sie zdzwaniac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() Jeśli nie pojedziemy nad morze to też z Lubym chętnie się pojawimy
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
my jestesmy na ul.nawrot, ale mozna psy puscic nie daleko stad na tylach parkow zrodliska, a Karina gdzie Ty proonujesz ? nam by pasowalo jakos ok poludnia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Bliza - w cieczce
Luby - nad morzem Acriter - zwarty i gotowy Sharn - zwarty i gotowy Lestat na ścieżce wojennej z Acriterem - Krzysiek monitoruje wątek, podejmie decyzję i da znać Ilma - nie mogę się dodzwonić Braterstwo Wilczaków - Daniel pracuje, pod wieczór ok 18 byłoby mu łatwiej Radochna - Karina pewnie śledzi watek zatem sama się określi. Moim zdaniem puszczanie psów na tyłach jakiegokolwiek parku w Łodzi, tudzież na jakiś skwerkach jest niczym rosyjska ruletka, z tym, że tylko w jednej komorze nie ma naboju, tym bardziej, że spotkają się psy, które nie mają poukładanych wzajemnych relacji (oprócz Acritera i Lestata -oni mają jastność sytuacji - zjeść się nawzajem, Acritera i Sharna -sztama). No i robi się do tego samczo bardzo. Moja sugestia jest taka: jeśli psy mają wybiegać się luzem (przy założeniu, że się dogadają i przy stosunkowo niewielkim poziomie stresu dla nas) to pozostaje wyjazd poza miasto. Mamy przećwiczonych trochę miejscówek w okolicy. Propozycje: Kiełmina - okolice Strykowa Michałówek - okolice Strykowa Babice - okolice Lutomierska Wszystko ok 20km od centrum miasta. Ale zaznaczam, że to co powyżej tylko przy założeniu, że wilczaki się dogadają. W przeciwnym wypadku pozostaje w mojej ocenie spacer "smyczowy" co też może nieść ze sobą wartość edukacyjną. Beata, istnieje jeszcze opcja spaceru z każdym z wilczaków z osobna(to się naspacerujesz ![]() Tak czy inaczej, jestem zdania, że spacer ma być pozytywną sytuacją dla dwu i czteronożnych jednocześnie. Idę na każdy układ spełniający to założenie. pozdrawiamy Paweł & Sharn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
jeżeli luz a nie smycz to apeluję: SAMCE W KAGAŃCE !
to nam trochę stresu odejmie |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|