![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dyskusja jest o tym JAK z tym walczyć.
Nie pisałam nigdzie, że mam doświadczenie w wychowywaniu wilczaków, tylko staram się podzielić własnym zdaniem NA TEMAT PODEJMOWANIA Z ZIEMI ZNALEZISK przez pryzmat własnych doświadczeń z RÓŻNYMI psami (co zaznaczyłam) A że akurat mam psy jakie mam to inna sprawa, moim zdaniem drugorzędna akurat w takim wątku. EDIT: Ile bedlington terrierów w życiu poznałeś, że wysnuwasz tak odważne wnioski na temat całej populacji? Pewnie, że rasa niesie ze sobą predyspozycje, ale na psa poza charakterem i osobowością składa się również wychowanie, oraz środowisko w jakim żyje. Idąc tym tokiem myślenia - rozumiem, że każdy wilczak jest według Ciebie taki sam, bo jest wilczakiem? ![]() Po co więc pisać o lękliwości Kurta? Przecież 80% osób na forum posiada wilczaka, więc wiedzą dokładnie jak zachowuje się cała reszta populacji (?) ![]() Last edited by makota; 31-07-2012 at 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
No to po co ten tekst ???? Widziałaś sama Kurta i piszesz złośliwie. I znowu zabierasz zdanie w sprawie na której się nie znasz ani nie masz doświadczenia. Ja pisałem o tym że wilczaki są z natury ostrożne. Wiesz (albo nie wiesz) że większość z nich na tupnięcie ucieknie a nie napadnie. Taka jest ich natura.
Rozsiewasz po internecie nieprawdziwe stwierdzenia. Czy wyraziłem gdziekolwiek negatywne zdanie n/t Twoich psów ???? .... UWAŻAJ !!!!
![]() |
|
|