![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Chciałam uprzejmie donieść, że przy próbie dodania nowej wystawy wyskakuje error. W chwili wybierania imienia psa w danej klasie, zawsze wyskakiwały "podpowiedzi". Teraz nie wyskakują, a wpisanie psa "odręcznie" system traktuje jako błąd i daje informację, że pole jest puste i należy wybrać psa.
PS. Normalnie przeglądając bazę danych, wszytko jest ok, podpowiedzi wyboru psa wyskakują i działa. nie działa tylko przy wystawach.
![]() |
#2 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Bardzo proszę o zmianę adresu strony i maila, bo są już nieaktualne...
nowa strona: www.atropabelladonna.pl email: [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Bardzo proszę o zmianę moich danych z:
Agnieszka Wójtowicz-Wróbel na: Agnieszka Wójtowicz Bardzo dziękuję ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
około 2 miesiące temu przesyłałam wyniki badań na dm i dwarf wraz ze skanami - Anczera i Celmina Welkoscyrz.
Czy przepadły one gdzieś w bazie ? Czy tak długi jest okres oczekiwania na aktualizacje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Kilka tygodni temu wysłałem mailem i przez "planowane mioty" informację o nowym miocie. Do tej pory się nie ukazała. Jeśli to jakaś kara to chciałbym choć wiedzieć za co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Chyba musimy po prostu poczekać na aktualizację, ja też wysłałam informację o miocie, wątpię by karane było tyle osób
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|