|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Rzeczony wolał wypisać kilkadziesiąt inwektyw, wycieczek osobistych, laurek na cześć własnego ego, pewności siebie itp. zamiast napisać te dwa, klarowne i rzucające sensowne światło na sytuację, zdania? Dla mnie zagadka..... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Predator zadal krotkie pytanie. Wydaje mi sie, ze brak @backgroundu" nie oznacza od razu, ze komus trzeba przypisywac wszystkie najgorsze pobudki.... (ok, juz mnie nie ma)
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Ale Przemek NIGDY nie zszedł poniżej pewnego poziomu
Przedstawienie problemu za zasadnicze znaczenie. Poza tym to nie ten przypadek (odwołuję się do ilości wypisanych słów) To już luźne dywagacje, bo po dublecie-ciężko się będzie dać naciąć kolejny raz (choć podobno do 3 razy sztuka) |
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Junior Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
ps. dla tych którym nie chce się sprawdzać - KAŻDY mój post poprzedzający wyżej pokazaną wycieczkę osobistą Gagi w moim kierunku był grzeczny... I naprawdę Rona, Gin, Galicja i inni - nie uważam Was za wrogów(przecież nawet się nie znamy) ale nie każcie mi czekać biernie jak ktoś na mnie pluje... Podsumowując - 3 zasada dynamiki Newtona Pozdrawiam
Last edited by Predator; 07-07-2012 at 19:49. |
|||
|
|
|
|
|
#5 |
|
czuły barbarzyńca
|
ciesze sie, ze mam juz 46 lat
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Galicyjski Wilk
|
Nie wierzę...(że tyle masz, a nie że się z tego cieszysz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
|
W takim razie ja cieszę się jeszcze bardziej z tego ile mam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
A ja się cieszę Waszym szczęściem drogie Panie ale zastanawia mnie
czy ktoś ma wystarczająco dużo odwagi cywilnej aby przyznać, że w tym konkretnym przypadku widać, że to nie ja zaczynam starcia? czy na forum dalej będzie panowała obłuda i "kolesiostwo"? no bo chyba zostało to bezsprzecznie dowiedzione na stronie drugiej tego wątku...
Last edited by Predator; 07-07-2012 at 23:32. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Mam wrażenie /gdy już dopełzłam do komputera i przeczytałam całość dokładnie/, że Obaj Panowie macie rację, ale zbyt wysoka temperatura, ale jesteśmy drażliwi, ale mówimy "skrótami myślowymi"....
Predator, Jesteś pyskol i "masz warunki" /mówisz wprost -choć trochę mętnie, ale wyrobisz się.... sto razy jest to lepsze niż słodzenie komuś włażąc w hemoroidy równocześnie na kameralnych spotkankach obrabiając te hemoroidy właśnie/, ale więcej obserwuj i analizuj /bo akurat Seski chyba raczej nie jest stricte Twoim wrogiem..../. Ale to rozmowa na zupełnie inny temat /o obłudzie i błaznującym o-guryźmie/ i nie teraz -za duży upał....lepiej upiec ciacho /truskawkowo-jagodowe daje fajny melanż kolorystyczny/, posączyć zimnego browca lub wieczornie przypalić dobrą sziszę... ![]() ... A co do odwagi cywilnej, to "pojadę nią" w innej kwestii -ten piesio na Twoim obrazku ma coś ze zgryzem? Nie przeczę -ładniusi, ale jakby go cUś bolało.... tak z wnętrza trzewi..... I obrazek nie przestrasza: zazwyczaj pyszczące psy, to schizole albo tchórze, te których należy się bać wzbudzają niepokój pozorną łagodnością przy jednoczesnym tym "czymś" w oczach.... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ja mam - tak, to wygląda P.S. Nie przejmuj się! Wierzę, że jednak Wasza sprawa ułoży się, w końcu maluch sam całkiem nie zostanie |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
PS Predator, chyba wcześniej, w p. nr 21 wyraziłam się jasno: odtąd postów w których padają argumenty wykorzystujące wnętrze spodni i/lub wulgaryzmy, przekleństwa czy tzw. "brzydkie słowa" nie widzę, nie czytam, ani się do nich nie odnoszę. I to bez względu kto je pisze! Last edited by Rona; 08-07-2012 at 07:32. Reason: PS |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Head like a hole
|
Akcja nie może równać się reakcji ponieważ maja przeciwne zwroty, Einsteinie...
Akcja wywołuje reakcję ale to nie to samo, ty mój ogarnięty na wszystkich frontach misiu...
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
Jednak coś wiesz Secki
ps. mam nadzieję, ze następnym razem zrozumiesz przenośnię no chyba, że zamienimy WD na forum fizyczne i każdy w takich przypadkach będzie tłumaczył każdy niuans Einsteinie Pozdrawiam i naprawdę nie spinaj się bo nie masz powodu ps. zobaczcie i właśnie o takie zachowanie mi chodzi... Secki wolał mówiąc wprost dopierdzielić się do mnie niż napisać "no cóż Predator w istocie tak było z Gagą..."
Last edited by Predator; 07-07-2012 at 20:11. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Head like a hole
|
Szczekasz tak słodko, że byłbym gotów zapłacić za możliwość ułożenia ciebie
ale na 99% uprzedzi mnie twoj pies bo zamiast się nim zająć wolisz wymachiwać na forum swoim pisiorkiem.... Pozdrawiam serdecznie, OVO
|
|
|
|
#16 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ps. Secki nie mierz wszystkich swoją miarą - może Ty faktycznie masz pisiorka - nie wiem i nie bardzo mnie to obchodzi bo co najwyżej Twoja Pani będzie się koleżankom żalić
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
|
|