|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Cześć!
Widziałam spis psów… Dużo nas będzie, ale to chyba zaczyna być normą wystawową – dwadzieścia kilka Wilczaków. Mam tylko nadzieję, ze ring będzie większy od przedsionka do przyczepy kempingowej…. bo 5 dużych psów będzie biegać jak słonie w cyrku – w kółko, trzymając się za ogony Pozdrawiam Irmina PS – do miłego
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Ring: 19 Niedziela / Sunday
Sędzia: Waldemar Mrowiec (PL) 10.50 Ceskoslovenský Vlcak (26) PSY szczeniąt INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich młodzieży BACHUS Dar Wilka DIACHEL Welkoscyrz Everett Wilk z Polskiego Dworu pośrednia ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu NABAL KAZAN Bully Royal Club TANNIN z Peronówki otwarta CELEB Jantarowa Wataha LARSON DAR WILKA championów Bies Welkoscyrz CVAKO od Starkej Czambor z Vlciho dubu ELIGO z Peronówki Wandal Cwany Wilk SUKI szczeniąt Eetee II od Uhoste GINKA II od Uhoste młodzieży BARBELO Wilczy Duch ERMELA Wilk z Polskiego Dworu pośrednia ENID Wilk z Polskiego Dworu Zmyłka Cwany Wilk otwarta CADETTE Jantarowa Wataha QAREEN z Peronówki użytkowa LAUDAJ GIRIOS DVASIA championów Juvart z Peronówki weteranów ADHARA Wilk z Polskiego Dworu JOLLY z Molu Es My jak zwykle bedziemy przelotem...
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Wróciliśmy z wpadnięcia na wystawę i spaceru (dzię-ku-je-my)
Poznał wnuczka Kurta - dla niego to było spotkanie 5 pokoleń, bo i dziadek i prabacia i praprabacia Na samej wystawie patelnia, dobrze, że można było uciec do zacienionego lasu I szkoda, że nie było z nami Pawła - zdjęć nie budiet;/ (ale Wonderce wszystko opowiemy p.s. do lasu doszły nas słuchy, że wygrała Laudaj- GRATULUJEMY) p.s. 2 Acha i Bachuniowi za zakończenie młodzieżowego szampona Polski
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga : 08-07-12 at 15:45 Reason: ps. ps2 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
czuły barbarzyńca
|
A ja wciaz jestem w szoku
Gratulujemy, pozdrawiamy, dziekujemy zmylam sie szybko, bo slonce mózg lasowało Last edited by anula : 08-07-12 at 16:51 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Oj Anula, Anula...to wszystko bez ten upał
Mizianka dla cudnego Biesiaka |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Jeje i właścielom Larsiaka i Bachunia dziękuję za prezentację
Bachuniowym grtulujemy Młodzieża zakończonego - BRAWOOOO!!! Quote:
Może jakieś wyniki konkretne podacie? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Aga-nie mamy, urwaliśmy się zaraz po ocenach chłopaków, bo był tłok i istna patelnia i trzeba było szamponom i vice zapewnić ochłodę i rozrywkę
|
|
|
|
![]() |
|
|