![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Zdajesz sobie sprawę, że rozpętasz tym komentarzem 'małe' piekło? Puchatek Cię zje za porównanie do GS, zresztą każdy, kogo się porówna do GS miałby do tego pełne prawo
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
To będzie OFF, bo do tego zmierza Khan...
Porównajmy... ![]() Mamy to: ""Jesteś niedojrzałą, nie myślącą PERSPEKTYWICZNIE panienką bez wyobraźni. bawisz się "niewinnie" Puknij się w głowę gumowym młotkiem! Właśnie w tej chwili tworzysz kolejną awanturę między dwoma forami. Kręci Cię to? Czerpiesz z tego radochę?(*) /wg. mnie/ tylko DZIECIUCH może to nazwać niewinną zabawą.... I niech Ci Ela podziękuje za "bezmyślne bagienko", które zrobiłaś, Dziękuję, Puma.... ![]() /a Twoja argumentacja finezyjna, chociaż z nogami w piaskownicy/ ![]() Pewnie się jeszcze "popyszczysz", ale tym razem zrób to mądrzej..." oraz to: ""Ona rozsądnie reklamuje psy i uczy ludzi tej rasy -to nie komplement dla Niej, to fakt... bez względu na cokolwiek. m.in. Ona szuka potem domów dla niechcianych psów."" Spox, "Bochu"... ![]() Jak wielu wie, od czasu "akcji carskiej" obserwuję Ludzi dłuuugooo i na tej podstawie oceniam intencje. Raz się "machnęłam" i dlatego w ramach "pokuty" zrobię wszystko, by >ten< człowiek więcej nikomu większej krzywdy nie zrobił... Lub choćby będę pokazywać jego "karczemności".... Khan, Ciebie też obserwuję i swoje zdanie mam... albo mi się wydaje, albo też należysz do obrońców "uciśnionych inaczej".... a przecież Puma do nich należy. "Stary" z Ciebie "koń", umiesz czytać ze zrozumieniem /jak zauważyłam/, Jesteś inteligentny. Skąd nagle ta "nadinterpretacja"? To świadome sztuczne oburzenie? Ta próba przeinaczenia moich słów i dodania im nowych znaczeń?. A może tu nie o to chodzi... Zróbmy małą konfabulację. Pannica /czy to słowo to już obrzucenie "g###em"? ![]() ![]() Nie zapytam też, co Ty chcesz w tym ugrać dla "swoich" i dla siebie. Tu zbyt wiele kwestii jest czytelnych... Jeśli chcesz mnie zaatakować, to nie obrażaj Obserwatorów, nie uważaj Ich za głąbów i dyslektyków -napisz wprost. Ta metoda do Ciebie nie pasuje...wypadłeś z "roli"... I jeszcze jedno... Czy to było naprawdę obrzucenie błotem? Zgnojenie? Przyjrzyj się Pumie na "jej" forum, jak sobie używa na WD....przyjrzyj się Jej "kumplom", jak gnoją... To akurat /jak widzę/ Ciebie nie razi... Znowu nie zapytam "dlaczego"....Więc.... pocałuj psa w nos! ![]() Seba, nie mam zamiaru rozpętywać "małego piekła"... nie ma z kim i o co... Nawet się nie zdenerwowałam o poranku... ![]() ![]() Życzę Wszystkim >dobrego dnia<. ![]() Mój będzie świetny -kolejna osoba w końcu się zdeklarowała /a była taka "pół na pół" ->Panu Bogu świeczkę, ...< ... ![]() Mam nadzieję, że z mojej wypowiedzi nie zrobi się znowu nadinterpretacji i nie będzie "histerycznych omdleń", jak przy ZNP.... ![]() ... P.S. "Hola-hola zły człowieku!"...... ![]() A może to "święte oburzenie" jest reakcją na pewien link... ![]() Mogłabym zacząć dyskusję, ale mi się nie chce -ma padać i wolę wziąć się za kosiarkę.... Khan, źle oceniłeś wroga... ja nie Grześ /ja jestem sto razy bardziej niebezpieczna od niego i ... inteligentna/ -ja każde słowo przemyślę zanim napiszę i przykładam dużą wagę do tego, co piszę nie pisząc i tak też czytam przeciwników... Ciebie się łatwo czyta... ![]() ![]() ![]() ![]() ... P.S.2. Uwaga "wilczakolubni" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Puchatek ; 05-22-2012 o 08:40 Powód: "mierzenie czasu" :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Przyjmij proszę, że czasami słowa mogą znaczyć to co znaczą. Naubliżałaś dziewczynie publicznie na forum. Cieszysz się jeszcze, że prawidłowo zareagowała bo się więcej nie odezwała i dziwisz się, że ktoś jednak wziął ją w obronę. Ta sytuacja wymaga zwyczajnego przepraszam.
Co do spiskowej teorii dziejów to tak jak w poprzednim poście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]()
Przeanalizujmy... popatrzmy chronologicznie na wypowiedzi i konkretne słowa.
Czasami tak. Ale tutaj wielokrotnie nie.... To zastanów się, dlaczego na końcu swojej wypowiedzi przeprosiła /nie dziwi Cię to?/. Przecież ani Makota, ani ja nie zaatakowałyśmy jej... /2 pierwsze posty/. Hmmmm.... miała być fajna kompletnie beztroska zabawa, a tu ktoś się oburzył. Cholera, ale z nas chamy nie znające się na takiej fajnej beztroskiej zabawie... A jeszcze posądzono ją o kradzież.... /Gaga zawstydź się natychmiast, "podła Kobieto"!/ Dlaczego nie zaatakowałeś Gagi -Ona posunęła się prawie do zniesławienia...-zasugerowanie kradzieży intelektualnej, to już nie "przelewki" ![]() Cytat:
A obiektywizm w obronie zaprezentował Huan /i On jest dla mnie wiarygodny w swoich intencjach -Ty absolutnie nie.../ Po co? "Młoda" już przeprosiła na wstępie /mnie, m.in./, a ja na koniec przeprosiny przyjęłam. No chyba, że mówisz o zdjęciach. Ale to chyba przeprosiny nie wystarczą, co Puma? Ja /m.in.?/ przeproszę oficjalnie, gdy się okaże, że autor "wklejanki" ZANIM się zabawił otrzymał zgodę na użycie zdjęć. Zbyt często spiskowe teorie dziejów są spiskowymi praktykami dziejów..../odpowiadam ogólnikowo, bo nie mam czasu na dawanie przykładów, choćby ze świata wilczakowców.../ -cała historia Świata jest tego dowodem... ... Przykro mi, Puma, za taki obrót spraw -ktoś Cię właśnie nieźle umoczył rozgrzebując temat.... ![]() ![]() ![]() ![]() To się chyba nazywa "niedźwiedzia przysługa" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to, że nawet Khan nie rozumiesz, jak "Dzieciakowi" "narobiłeś w papiery" ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz pogłówkuj, jak całą winę zrzucić na mnie... ![]() Dzień jest coraz zabawniejszy, ale chyba SE nie pokoszę... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Head like a hole
|
![]()
Duża prędkość i bezwładność, plus świadomość o zaje...tości swojej fury i swoich umiejętności czasem powoduje "wypadki". Ale nie po to siedzę w "odpimpowanym" golfie 2 żeby uznać, że dałem ciała, nie....
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ciekawa uwaga....
Jak podają statystyki policyjne i sądowe, regułą przy "dawaniu ciała" są młodziaki /bez dobrej znajomości zasad ruchu i z brakiem doświadczenia/ zbierane z dróg w czarnych workach.... "Odpimpowany" golf 2 z głośno puszczanym "wioskową" muzą to szpanerskie badziewie dla młokosów z przerostem formy nad treścią.... Ja osobiście preferuję jazdę komfortowo i "niespiesznie".... walcem. Przepisy jazdy takim ciężkim sprzętem /plus perfekt opanowane zasady BHP/ trzeba mieć w małym palcu i nie trzeba się spieszyć... tu nie o prędkość chodzi... |
![]() |
![]() |