|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Oj tam, oj tam...
Marcin- gratulujemy! Poszaleliście z Larsonem, nie ma co |
|
|
|
|
|
#2 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Dobry tytuł Pawle. Gdybyście tylko widzieli jaką Marcin miał minę, gdy okazało się, że jednak w sobotę wystawa nie jest przesunięta i mamy 20 minut by zdążyć z kempingu po numerek, a potem jak szukaliśmy tego miejsca. Przejęcie na maksa, a potem rozpierająca go duma. Na samą sugestię żeby wyluzować i może pominąć finał (bo tyle miejsc jeszcze do zwiedzenia) byłam linczowana wzrokiem. A w przerwie przed finałem Larsiakowi nie dane było zaznać kąpieli w morzu (mimo 3 godzin), bo 'Przecież nie wyschnie na finał!' ;P
Ale powiemy Wam, że organizacja na miejscu extra. Nasze polskie nie umywają się. Wszystko skomputeryzowane, opisy po angielsku wklepywali do komputera i od razu nam drukowali. Więc to było bardzo miłe pozytywne zaskoczenie, po trudach pierwszych kontaktów z nimi przed wyjazdem i po beznadziejnej stronie www. To pisałam ja Olga :P Pozdrowienia z Grecjiiiiiiiiiiiiii
Larson Dar Wilka Last edited by Gipson; 07-05-2012 at 09:56. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Gratkiiiiiiiiiiiii!!!!!No super!!!
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Gratulacje dla Was i Larsiaka
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Gratulacje!
Grecja kojarzy się chyba głównie z brakiem organizacji a tutaj taka niespodzianka |
|
|
|
![]() |
|
|