|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
|
Thread Tools | Display Modes |
16-10-2003, 21:40 | #1 |
Junior Member
|
Mam jeszcze pytanko Margo Co do wystawy ktora odbedzie sie 9.11 w Poznaniu. Jeśli nie chce wystawiac psa, tylko przyjechac "popatrzec" to moge? I będą tam tylko wilczaki czy wszystkie psy? W jakich godz? I gdzie dokladnie?
|
16-10-2003, 22:22 | #2 | |||
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
16-10-2003, 22:31 | #3 |
Junior Member
|
Dziękuję Bardzo na pewno przyjadę Chociaz kawał drogi z Gdyni :P
|
16-10-2003, 22:35 | #4 | |
VIP Member
|
Quote:
17-10-2003, 08:41 | #5 |
Junior Member
|
Jak sie dowiesz kiedy dokładnie wchodzą wilczaki to mi napisz prosze. Bo na 10 moge nie zdążyc.
Pozdrawiam Papa |
17-10-2003, 08:45 | #6 |
Junior Member
|
Mam jeszcze pytanie co do: 08.11.2003 spotkanie i pokazy obedience.
Też można tam przyjechac bez psa? Gdzie i o ktorej dokladnie? Same wilczaki beda? Co to są pokazy obedience? |
17-10-2003, 23:52 | #7 |
Junior Member
|
08.11 czyli spotkanie i pokazy obedience
Gdzie dokładniej odbędzie sie spotkanie i o ktorej godz? Chyba zapowiada sie ciekawie
|
18-10-2003, 00:46 | #8 |
Senior Member
|
Na razie wiadomo na pewno tylko ze sie odbedzie
reszta jest na etapie planow Poczatek kolo 10 (tak planujemy), a gdzie to chyba bedzie wiadomo duzo pozniej. Na pewno na wolfdogu pojawi sie informacja Zobaczymy jak sie uda, jest to pierwsze tego typu spotkanie w Polsce, ale na pewno bedzie mozna zobaczyc i dowiedziec sie czegos nowego. Zapraszamy do Poznania! Ela i Amber |
18-10-2003, 09:03 | #9 |
Junior Member
|
Jeśli nie mam wilczaka, to też mogę Was i Wasze pieski odwiedzić na spotkaniu?
|
19-10-2003, 00:15 | #10 |
Senior Member
|
Pewnie , zapraszamy!
Wiekszosc ludzi na pokazach to tacy co nie maja wilczakow! Sedziowie, treserzy, wszyscy ktorych to zainteresuje. Wiadomo wstepnie ze chyba zacznie sie wczesniej 8 lub 9 rano. |
19-10-2003, 01:30 | #11 | |
VIP Member
|
Quote:
OK, od dzis zaczynam trenowac poranne wstawanie....
22-10-2003, 11:50 | #12 |
VIP Member
|
Seminarium obedience - 08-11-2003 Poznan
Seminarium obedience dla wszystkich zainteresowanych nowa dyscyplina
sportu sedziow prob pracy i intruktorow Zwiazku Kynologicznego w Polsce oraz cwiczacych przyszlych i obecnych zawodnikow odbedzie sie w sobote 08-11-2003 (w przeddzien wystawy poznanskiej) w Poznaniu, na terenie szkoly przy ulicy Raszynskiej (dzielnica - Grunwald). Mamy do dyspozycji cala swietlice, wyposazona w tablice, rzutnik i sprzet audio jesli bedzie taka potrzeba. Samo seminarium z naszymi francuskimi goscmi trwac bedzie od godziny 9.00 do ok. 14.00 - 15.00. Zakonczone zostanie przez naszego prelegenta pokazem klasy miedzynarodowej przez jego dwa psy. Pokaz odbywac sie bedzie na boisku szkoly na sztucznej nawierzchni. Po pokazie zostanie zakonczona oficjalna czesc seminarium i nastapi ok 1 - 2 godzinna przerwa. Po przerwie, rowniez na terenie szkolnego boiska, odbeda sie nieoficjalne zawody w obedience otwarte dla wszystkich chetnych zawodnikow, chcacych zweryfikowac swoja dotychczasowa prace. Zawody te maja nam pomoc w ocenie wlasnych postepow w pracy z psami oraz uzmyslowic jak moga takie zawody wygladac w rzeczywistosci. Dla chetnych odbywac sie beda wedlug "zarysu" klasy I. Jako ze zawody sa nieoficjalne, a regulamin klasy I tylko w zaryse i nie zatwierdzony jeszcze na dzien dzisiejszy jako obowiazujacy, uczestnictwo w nich, oprocz doswiadczenia i z pewnoscia zabawy nie da zadnych stopni czy tytulow. Niemniej jednak wszystkich chetnych goraco zapraszam. W zwiazku z faktem, ze wyklady beda odbywaly sie na terenie szkoly, w trakcie ich trwania nie beda nam mogly towarzyszyc nasze psy. Jest to wymog dyrektora obiektu. Wyjatek stanowic beda francuskie psy naszego goscia. W najblizszych dniach ustalona zostanie odplatnosc za uczestnictwo w seminarium. Prywatnie mam nadzieje, ze nie bedzie za wysoka i wyniesie ok 30 PLN. Kwote te jednak jeszcze musze potwierdzic. Razem z odplatnoscia podam dokladne dane gdzie mozna sie zglaszac (adres poznanskiego oddzialu). Wszystkich zainteresowanych i chetnych prosze o zglaszanie sie pisemne do ZWwP oddzial poznanski lub do mnie na priva. Pozdrawiam Barbara Janyga ([email protected])
30-10-2003, 22:33 | #13 |
VIP Member
|
Seminarium w sobote 08-11-2003 zacznie sie od 9.00 rano.
Ulega zmianie miejsce!! Seminarium odbedzie sie na terenie Targow Poznanskich. Wchodzimy lub wjezdzamy wejsciem od ulicy Sniadeckich o ile to mozliwe o 8.30. Ustalona zostala godzina, poniewaz nie zdaze do wszystkich Was wyslac przepustek czy "wjazdowek", dlatego potrzebuje imienna liste wszystkich chetnych, ktorzy do nas przyjezdzaja. Ja bede na owym wejsciu od 8.30 do 8.45, a pozniej lista ta zostanie na wejsciu dla wszystkich tych, ktorzy nie zdaza. Niestety Ci z Was, ktorzy nie zostana wpisani na liste nie zostana wpuszczeni przez ochrone Targow. Dlatego prosze wszystkich o przeslanie mi danych osobowych osob, ktore beda uczestniczyly w seminarium. (Nazwiska osob do ktorych wysylam ow list oczywiscie juz znam, tylko pozostali...) :-)) Mozna przyjechac z psami i z nimi wejsc. Nie ma z tym problemu. Nasze zajecia odbywac sie beda w hali nr 8 na przygotowanym ringu mlodego prezentera. Tam tez popoludniu odbeda sie nasze "zawody". Ustalono symboliczna oplate = 20 zlotych, platne na miejscu. W programie: rano - przerobienie programow kl1,2 i miedzynarodowego z rozbiciem na poszczegolne cwiczenia. Teoria, pokaz i zajecia praktyczne Po poludniu - mini zawody Jesli ktos z Was zna ludzi, ktorzy mogliby byc zainteresowani obedience - wezcie ich ze soba. Barbara Janyga ([email protected])
20-11-2003, 23:54 | #14 |
Senior Member
|
A co z mala relacja z seminarium?
Wiem ze Margo ma duzo do nadrobienia, wiec moze niech to bedzie zadanie dla Przemka Bo w koncu przyjdzie czas nastepnych spotkan i zawodow Obedience a tamto czeka.... Przemku, do piora |
24-11-2003, 23:07 | #15 | |
VIP Member
|
Quote:
25-11-2003, 00:35 | #16 |
Senior Member
|
Oj to kiepsko, slyszalam o tych wszystkich artykulach ktore czekaja....
|
25-11-2003, 00:52 | #17 | |
VIP Member
|
Quote:
26-11-2003, 01:12 | #18 |
Senior Member
|
Zimy nie widac, a z czasem jeszcze gorzej
|
|
|