![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Nie on pierwszy i przypuszczam, że nie ostatni dał się nabrać. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
skoro już dochodzi do takich międzynarodowych akcji, to chyba trzeba szybciej wziąśc się i założyć oficjalny klub rasy przy ZKwP...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Fak-t, jestem esencją nienawiści względem tego przypadku "dysleksji"...chociaż wiem, że nie jedyną... ![]() ..................................... Czy to już czas??? Tak, to chyba już czas na porządny Klub Rasy. Ponieważ nie ma możliwości leczenia, poddania eutanazji, ubezwłasnowolnienia, wkrojenia w pupcię, pozostaje Klub. Tylko w ten sposób można poskromić zapędy "samozwańców", oficjalnie /w sposób uzasadniony/ stawiać "interpunkcje" przy psach, kontrolować czystość rasy badaniami, bawić się w ogoniaste sierpy, a walczyć z młotami, itd, itp. Ja nawet mogę się poświęcić i do Klubu nie wstępować -będzie szansa na większą ilość chętnych. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
To ja chętnie wpiszę się za utworzeniem klubu tylko gdzie, bo strona klubu chyba "nie żyje", nic tam się nie dzieje, może warto by zbierać podpisy na wystawach, choć to chyba było już robione...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Paula trzeba wypełnić deklarację i można przekazać ją Margo albo mnie chociażby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Zbieramy powoli i na pewno zbierzemy 100 deklaracji.
Nadchodzi czas spotkań - NIECH każdy komu zależy na założeniu klubu wyśle swoją deklarację i choć 2 pozbierane wsród znajomych wilczakowców to za rok mamy KLUB!!!!
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Sie robi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member