![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Spiderwolf
|
![]()
Mam nadzieję ze Magda nie bedzie miała mi za złe ze dodaję zdjęcie z jej galerii ale sami popatrzcie Inti ma 60 cm wzrostu więc czy Bidon moze mieć 61 cm wzrostu ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]()
O Spiderka, ja własnie też na to samo zdjęcie zwróciłam uwage. No rzeczywiście 1 cm różnicy miedzy Inti a Bidonem to to nie jest
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Powiem tak, może trochę w tym mojej winy i podejścia do własnego psa, zawsze wychodzę z założenia że wiem co mam.
Przy mierzeniu podana była inna wartość, która też mnei zdziwiła, ale machnęłam ręką, przy odbiorze karty zobaczyłam co innego, machnęłam ręką. Ale wróciłam do domu, pomyślałam, nie, nie może tak być. Sprawę postaram się wyjaśnić, jak to nie pomoże zawsze zostaje inna bonitacja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Myślę, że ktoś się po prostu pomylił. Ostatnio poszłam na Błonia przekonana, że jest +15 st C, a było +5 ![]() ![]() Last edited by Rona; 01-04-2012 at 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spiderwolf
|
![]()
No miejmy nadzieję,że się wyjaśni .... i że to jest błąd poprostu . Co nie tłumaczy ,że takie żeczy nie powinny się zdarzać.W końcu jest tam komisja i powinna patrzeć jak bonitacja przebiega .Eh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
To ciekawe, bo Kanti na bonitacji też wymierzyli 61cm a przy Bidonie to wypierdek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
troche tak wyglada jakby sie 1 z 7 pomylila. index formatu tez sie nie zgadza. Xf117.74 to dobry basset
![]() i za ob nie ma dyskwalifikacji? Slowacji postanowili juz wcale nie dyskwalifikować za charakter? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|