Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 19-03-2012, 22:58   #11
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by nyaro View Post
takze ji tam ted nechavam opravdu jen vyjimecne. a to pouze po ranni prochazce, kdy ji tam dam krmeni, a pak nekdy odpoledne- a to se ji tam take snazim zprijemnit pobyt nejakou dobrotou, treba uchem. kdyz nema nic k jidlu, tak kotec demoluje nebo vyje a vyje...
Jestli reaguje aspoň na žvanec, tak je to ještě dobré! Moje ochechule žvanec buď zcela ignoruje, nebo jej sežere a pak začne. Cokoliv pro zpříjemnění pobytu buď ignoruje (mňamky), nebo zdemoluje během 15min (matrace, deky apod.).

Jestli reaguje dobře na žrádlo, tak bych zkusila postupovat jako u štěněte..-jak jste zvykali na původní kotec. Žádné zavírání výjimečně, ale právě naopak a klidně tak krmnou dávku rozdělit, aby dostávala jen v kotci. Na zabavení mi dobře fungují morkové kosti. Ideálně čerstvé i s morkem. Oba zvířáci se mi na dlouho zabaví vylizováním morku. Když už na něj nedosáhnou, nebo už tam žádný morek není, tak si i tak rádi tyhle kosti ožužlávají. Mají to jako takový relax. Do těch morkových kostí se pak dá nacpat i spousta jiných mňamek. Když nejsou morkové kosti, tak jiné, syrové velké pevné kosti s klouby. Takové ty "uzené" velké kosti ze zverimexů u nás moc úspěch neměly..resp. jedna ano - z kravské nohy, téměř i s kopytem. Ale druhá podobná kost zůstala bez povšimnutí.
yzengrin jest offline   Reply With Quote

Posting Rules