![]() |
![]() |
|
Vlci a vlčáci Vše o zvířatech podobných ČSV... Informace o jiných vlčácích: Saarloosův vlčák, Italský vlčák (Lupo Italiano)... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Protože se venku ukazuje už celkem pravidelně sluníčko, nastal ten pravý čas vzít psa a jít se s ním podívat do ZOO. Tohle jsem si řekl já a chystám se to uskutečnit. A jako druhou větu jsem se zeptal, jestli tam musím jít s Odinem sám.
Na podzim proběhla na fóru krátká diskuze o hromadném přechodu čévéček přes Václavák a to mě inspirovalo. Takže zkrátka a jednoduše. 26.6.2005 se chystám s Odinem do pražské ZOO a možná by se někdo chtěl přidat. Nejedná se o žádnou super organizovanou akci s programem. Prostě, kdo má chuť, čas a náladu jít se podívat se psem do ZOO, ať klidně přijde, v ZOO si každý může dělat co chce (tedy v rámci možností – viz. článek ZOO pro návštěvníky se psy http://www.zoopraha.cz/clanky_o_zoo.php?idsk=125 ). Sraz je 26.6.2005 v 10,00 hodin před hlavním vstupem do pražské ZOO. Psy sebou. Netuším, jestli někdo půjde, ale představa, že se najednou před bránou sejde třeba 10 vlčáků, kteří se pak rozprchnou po ZOO, se mi zamlouvá. A konec konců by to mohla být i zajímavá reklama pro naše plemeno. Zdeněk „Ghost“ Havlík PS: stejný článek je i na klubových stránkách |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
dobré, tak v deset - Dan a Alf, snad nejsem poslední ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Kdyby byl sraz u brněnské ZOO, to by byla jiná. Šel bych taky. Praha je dost z ruky.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
alespoň vypilujete tu jízdu autem, takže v deset
dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Potvrzuji na 99% svou účast. Byli jsme v ZOO naposled hromadně 1.1.2005 a moc se nám to líbilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Teď mě tak napadlo, jak se asi budou tvářit lidi čekající frontu na indonézskou džungli, až kolem nich projde smečka čeveček. Možná si budou myslet, že ZOO rozdává vlky lidem :P
Ghost |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak to Ti muzu rict rovnou, jak se budou tvarit - pred casem jsem s kamosem v ZOO pracoval pro jednu externi firmu a brali jsme si obcas priserky s sebou: lidi se nestacili divit, hlavne cizinci - chodili se ptat, jak casto se takovej vlk bere na prochazku a jak to, ze si nechaj dat obojek, a ze je videt, ze jsou plachy...
Pozdejc se zacali stavovat i chovatele nejruznejsich selem a vsichni nas posilali nahoru za chovatelema vlku, ze si prej urcite budem mit co povidat... Nechapu - takova atrakce jsme prece bejt nemohli, protoze urcite jeden zamestnanec ZOO ma CV taky. No ale nejzabavnejsi bylo, kdyz jsme je meli dole u Secuanu. Porad jsme premejsleli, proc ty potvory tak strasne knikaj... az o par dni pozdejc (kdyz to tam o neco ztichlo - delnici prestali blbnout s tezkou stavebni technikou) nam doslo, ze reagujou na ty urvany vodni ptaky, co jsou o kus dal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Jéé..tak ráda bych se přidala, ale Brii štěňátka budou ještě příliš malinkatá, než abych s maminou odjela na celý den..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ghost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Zajímalo by mě, za co považují vlci čévéčka- za psy nebo polovlky? Nikdy jsem reakci vlka na čévéčko neviděl, ale řekl bych, že spíš za "vyspělejší" psy, vzhledem k poněkud od psů odlišnému - vlkům bližšímu způsobu chování a reakcím. Kdo máte nějaké zkušenosti, můžete se o ně podělit? Díky
Dušan |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
to by mě také zajímalo, na setkání v zoo se zatím moc lidí nehlásí, jak to s vámi je? má cenu tam vůbec jezdit?
dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Je pravda, že zatím jen tři lidi (mimo mě) řekli, že s velkou pravděpodobností přijdou, ale vzhledem k tomu, že se jedná opravdu o volnou záležitost, nějak jsem ani neočekával, že se lidi budou závazně přihlašovat.
V každém případě neškodí trochu to provětrat a připomenout. Takže: :P Teď v neděli je v plánu setkání našich vlčáků v pražské ZOO (v 10,00 hod před hlavním vstupem). Vítáni jsou všichni (mimochodem klidně i s manželkami, dětmi, kočárky, psi jiných plemen,... ![]() Prostě, kdo má chuť, tak přijde. Já tam jdu. Ghost |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Dobrá akce, sice jsem tam byl sám, ale i tak bylo pěkně.
Dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ghost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
divný, tak to je smůla, před vstupem jsme byli tak mezi 10.05-10.15, tak to někdy zopakujem
dotaz: jak vaši čsv reagují na ostatní zvířata? náš klidně a vyrovnaně, jen některé druhy nemůže pochopit a je z nich jak pominutej,např.lachtany dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,
náš drobeček reaguje hodně zvědavě na všechno, co se hýbe. Seznámil by se nejradší k každým koněm krávou nebo ovcí, které potkáme. Většinou to ale dopadne tak, že když se s ním chce seznámi třeba ten kůň, tak nakonec vlkouš couvne, ale s hříbětem shetlanda si chtěl i hrát, jen u toho minikoníka nenašel moc pochopení ![]() S ničím exotičtějším jsme se zatím nesetkali, protože v Jihlavě se do ZOO se psem nesmí, v Brně už taky ne. Do Prahy zatím cestu neplánujeme, ale rádi bychom letos vyrazili ještě za vlčí smečkou do plzeňské ZOO. Nevíte někdo, jestli nás tam pustí s hafanama? Martina |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Děkuju za info. To jsem čekala. Je to stejné jako ve většině ZOO u nás. Snad kromě Prahy a Dvora Králové nevím o žádné, kam by člověk mohl ze psem.
![]() Martina |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
A co tahle do liberecké zoo, to by nikdo nešel???? ta je pro mě blízko...pa,pa....dobré téma...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Do liberecké ZOO se nesmí se psy
|
![]() |
![]() |