![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No to ja też już spróbowałam i takie mam dwie uwagi/pytania
![]() 1) nie pojawiają się po opublikowaniu wyników te tytuły których nie było w opcjach wyboru i należało je wpisać "ręcznie" (np Zwycięzca Ras narodowych). 2) czy jeśli teraz chcę dopisać taki tytuł/zmienić cokolwiek/dodać swojego psa do wystawy w której nie ma on oceny itp... to czy muszę wpisywać wszystkie wyniki od nowa, czy jest opcja edycji wyników już zapisanych w bazie?
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Moja próba udała się tylko częściowo: psu dopisały się tytuły, ale sama wystawa się nie pojawiła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Zrobiła 2 próbę i jest jeszcze gorzej. Tym razem chciałam dodać wynik do wystawy, która już była w bazie. Skutek jest taki, że wystawa wyświetla się 2 razy: raz z moim psem, a raz bez niego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A ja mam pytanie, jak zmienić błąd w wynikach ? Już parę miesięcy temu pojawiły się wyniki z Krakowa. Zamiast mojego Baldura, jest tam wpisany całkiem inny pies. Parę razy pisałam z prośbą o poprawkę ale bez odzewu
![]() Spróbowałam poprawić Częstochowę i teraz wyświetla mi się podwójnie ![]()
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 26-02-2012 at 04:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Chcialabym sie dowiedziec, co w sytuacji, kiedy w spisie sedziow brak sedziego, ktory ocenial nasze psy na danej wystawie - w tym przypadku chodzi mi o jesienne Kielce'11, gdzie sedziowala pani Myrna Shiboleth z Izraela - nie bylo jej w spisie, wiec nie moglam dodac wynikow
![]() Aha, i mimo podania nazwiska sedziego przy innych wystawach - nie wyswietla sie ono później w bazie... Last edited by anula; 26-02-2012 at 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
No dobra, to narobiłam bałaganu.
Zdyblowałam wystawę XXII Zimowa Wystawa Psów Rasowych - Nowy Dwór Mazowiecki i wpisalam wystawę II Karnawałowa Zimowa Wystawa Psów Rasowych (stawka 18 psów) z 1 psem w stawce . Ponadto nie dopisalam Bashtee tytułu "Najlepsze Szczenię", który otrzymała na obu wystawach. Przepraszam i proszę o poprawienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Po zdublowaniu wystawy przez dorotke, moj wpis wylecial w kosmos, i teraz nie wiem, czy mam wpisywac ta wystawe po raz drugi, czy nie. A jesli nie, to jak dodac znowu swojego psa do listy DWOCH (na razie) pieskow z tej wystawy. Dla mnie to o tyle istotne, ze Biesiak na tej wystawie dostal 5-go CWC w swojej klasie (posrednia), czym zakonczyl championat pl ![]() No i zeby bylo sprawiedliwie, to teraz ja zrobilam bauagan ![]() Last edited by anula; 29-02-2012 at 09:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|