![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
No ok, dzięki za rade spróbuje.
Co do komend cały czas na bieżąco ćwicze to z Borysem, jest to w sumie młody pies i jeszcze długa droga przed nami. Co nie znaczy że będe wymagał od niego totalnego posłuszeństwa bo to pies nie robot. Może się mylę, ale zobaczymy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Wiem, że dasz radę i teraz! Linkę faktycznie widziałam w użyciu przez kilku właścicieli csv, którzy "dyscyplinkę" trzymali i się sprawdzała. Jasne, że warto wypróbować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My niestety musieliśmy odpuścić spacery po lesie ze zwierzyną
![]()
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Kaganiec to mało. Nawet krotka przebieżka zrobiona przez naszego burka moze byc smiertelna dla zwierzyny. Szczegolnie teraz, zima kiedy sa wymeczone glodem i mrozem
![]() p.s Im mniej rozsmakuje sie w tej rozrywce tym latwiej ja bedzie ukrocic. Kazda pogon to krok milowy w tyl w nauce przywolania. Zapobieganie jest tu kluczowym elementem. Last edited by jefta; 12-02-2012 at 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
A co do przywołania, to wydaje mi się, że jak już Aszczu jest w trakcie pogoni to po prostu już mnie nie słyszy.... Nie to, że nie chce mnie posłuchać, ale do niej moje krzyki po prostu nie docierają....
![]() |
![]() |
|
|