![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Moc díky za názory a postřehy a rady. Budu se muset obrnit trpělivostí, nebo se něčím tekutým posilnit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Jinak kostičky také dáváme, ale tak cca jen jednou týdně a někdy ani to ne, spíše ulítává na oušcích. Ani jsem se vlastně nikdy nepídila po tom, jak často kostičku dávat.
Ještě jsem zapomněla dodat, že ten taneček čubík nedělá denně. Dělala to při hárání, pak byl měsíc klid, včera jsem to zaregistrovala zase a dnes už nic. I ten zápach cítím jen někdy. Dnes jsem jí lezla pod ocas ![]() Ale je mi jasné, že její zdraví je mi přednější a raději podstoupím veterinární teror, než nemocného pejska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
z Podřipské samoty
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Doporučuji hned zajít za vetem a přidám čerstvou zkušenost - mám osmiletého psa, žlázky měl jednou ucpané (to si vykousával bok), jinak jsme je nikdy ani nevymačkávali. Před pár dny jsem ho tak dvakrát viděla olízávat si zadek, jinak žádné příznaky problémů nejevil (sáňkování, okusování, smrad apod.). Při očkování jsem tedy raději veta požádala, ať žlázky zkontroluje a prokázal se celkem značný zánět. Podle veta ve stádiu, kdy je to pro většinu psů už tak bolestivé, že se ani nevy.erou a k čištění se musí přispávat. Můj pes naštěstí manipulaci zvládá dobře, takže nakonec léčení ustál s obvyklým trpitelským výrazem, ale obnášelo to třikrát za sebou čištění žlázek přes kanylu a následnou aplikaci ATB do žlázek, takže pochybuji, že by se to doma přeléčilo samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|