|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
A podsumowując wybieracie się raczej na 2 czy na 1 ? jeśli na jedną na którą bardziej warto (myślałem o 1 tej nocnej, faktycznie jest bardziej klimatyczna ?)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
aen'drean va, eveigh Ain!
|
I jak, wiecie już czy zostajecie po wystawach w Bydgoszczy, czy raczej wracacie w nocy?
|
|
|
#3 |
|
Member
|
No my, koniec końców, sknerzymy i nie wybieramy się...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
A ja wycofałam Baldura dawno temu z tej wystawy i zamiast tego zgłosiłam do Katowic, a mimo to jesteśmy ujęci w spisie
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Raczej nikt Ci tutaj nie pomoże. Zgłoś się do ich oddziału.
A oto stawka ze strony oddziału. Walentynkowa - sędziowanie godz. 11:30: Psy: szczenięta: BACHUS Dar Wilka młodzież: CELMIN Welkoscyrz ULVAR Lupusek UROBACH z Peronówki pośrednia: CENTUŚ Galicyjski Wilk LARSON Dar Wilka otwarta: ANCZER Welkoscyrz GEIRROD Braterstwo Wilczaków WANDAL Cwany wilk championy: ELIGO z Peronówki Suki: szczenięta: BRADIAGA ŁUNA Dar Wilka XIPE z Peronówki pośrednia: BIAŁKA Welkoscyrz otwarta: CADETTE Jantarowa Wataha GIBIL z Peronówki JAUD Maly Bysterec weterani: JOLLY z Molu Es Nocna - sędziowanie godz. 20:00: Psy: szczenięta: BACHUS Dar Wilka młodzież: BALDUR Braterstwo Wilczaków CELMIN WELKOSCYRZ ULVAR Lupusek UROBACH z Peronówki pośrednia: CELEB Jantarowa Wataha CENTUŚ Galicyjski wilk LARSON Dar Wilka otwarta: ANCZER Welkoscyrz GEIRROD Braterstwo Wilczaków WANDAL Cwany wilk championy: ELIGO z Peronówki weterani: AMBER WOLF z Peronowki Suki: baby: GINKA II od Uhoste szczenięta: BRADIAGA ŁUNA Dar Wilka XIPE z Peronówki pośrednia: CZARNA DAMA Galicyjski Wilk otwarta: CADETTE Jantarowa Wataha JAUD Maly Bysterec weterani: JOLLY z Molu Es
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Wpaniałe towarzystwo
Juz nie mozemy sie doczekać (szczególnie na spotkanie z rodzeństwem) !!! A może będzie ktoś nieoficjalnie/towarzysko ?
Larson Dar Wilka Last edited by Gipson; 05-02-2012 at 14:22. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
W sensie "ja"??? JA nie dojadę ani na tą, ani do Rzeszowa
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Jakie ciągle, tylko na dwie wystawy nie udało się dojechać, z czego z Poznania wycofałam a z Kielc nie bo do końca miałam nadzieję, że zbiorę kasę
A tutaj człowiek się ładnie, elegancko wypisał już w styczniu, dostał mail, że wszystko ok i co ? I du..a . To wszystko przez to, że się rok przestępny zaczął
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 06-02-2012 at 20:02. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
A ja myślę, ze przez super hiper power organizacje panującą w związkach oraz zaawansowany sytem komputerowy oparty na najnowszych nowinkach technologicznych...
|
![]() |
|
|