|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Psala jsem jen svůj vlastní názor na věc. A proč takového psa ne? Třeba, aby se nepodporovaly takové množírny a množitelé? Když je to kříženec z útulku, proč ne nebo když se to stane náhodou a platí se třeba jen odčervení atd., ale podporovat lidi, kteří se snaží na těch psech jen vyrýžovat? Nic jiného v tom totiž nevidím.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nee, bylo to myšleno trochu jinak - nebudu utrácet takové peníze za psa bez papírů. To je tam mimochodem jasně psané, tak by bylo možná lepší číst pořádně všechny příspěvky, než začnu někoho osočovat.
Československý vlčák je křížencem NO a vlka, ano to je pravda a i když to nemusí chovatelé NO uznávat, už je to schválené nové plemeno, žádný čtvrtinový kříženec čévéčka a grónského psa nebo čeho s jiným grónským psem nebo saarloosem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pořád nechápu, proč se tu útočí na mě, když já žádné bezpapíráky nekřížím. Za to, že jsem napsala vlastní názor? Nebo něco osobního? Nebo že jsem se vůbec opovážila něco napsat?
Když vás můj názor nezajímá, proč na něj reagujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
www.steelmaker.cz
|
![]()
Saerithra očekávala asi jiný průběh diskuze...
![]() No, já kdybych měla mluvit za sebe, tak si za 600 liber koupím radši psa s PP. A kdyby se mi líbil nějaký typ křížence, tak objedu všechny útulky a toho svého vysněného křížence si najdu. Určitě bych ho nekupovala u "chovatele". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Junior Member
|
![]()
Věřte tomu nebo ne, ale vážně nemám potřebu si tady stěžovat a řešit jak je svět a lidi na něm hnusný a krutý. Zamilovala jsem si tohle plemeno a chtěla bych mu jakkoliv pomoct, aby ho nikdo neničil.
Quote:
Quote:
Před nějakou dobou se tu řešili jiní množitelé z chovky Orkwolf (tam chtěli křížit psy s PP, ale to tu nechci rozebírat.) Myslela jsem, že když tady ukážu na další množitele, mohlo by to zajímat někoho povolanějšího a pokud možno jim to zatrhnout, ale asi jsem se spletla. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |