![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
A co třeba Šárka až douklízíš? Čeká mě to samý, ale pak bych se jel projet s obludama na kole... v tomhle počasí je škoda bejt doma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Tak jaké byly procházky? Jsem vás chtěl jít někoh ostíhat, ale nějak mi explodovala domácnost, tak holt nebyl čas. Plánuje se něco dalšího?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
ja byla s vlcici a vlcakama ve Hvezde a bylo to opravdu fajn. Vyslo pocasi a byla nejaka dobra konstalace hvezd, protoze Arwen byla na volno s cubickama moc hodna.Jo, klidne by mohlo byt nejake venceni casteji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rakša
|
![]()
Hvězda byla pěkná, a Arwen opravdu byla o poznání mírumilovnější
![]() A tentokrát nám ani žádný majitel labradora nevynadal, že máme zlé psy na vodítku:P Ti psi, co byli na volno, lítali jak sršni, většina fotek je značně rozmazaná... ale tady jsou: https://picasaweb.google.com/1062844...4558/WeekAfter Last edited by Czertice; 13-11-2011 at 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Fotky jsou nádherný, evidentně se výlet vyvedl a všem se, soudě dle spokojených výrazů a pozic na fotkách, líbil.
Snad se příště taky zúčastníme. Nicméně teď se těšíme na nedělní Prahu, do které snad nic nevleze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Ve Stromovce byl tak maximálně Martin (kterej mi nebyl schopnej ani odepsat na SMSku což si beru osobně
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|