![]() |
![]() |
|
Vlci a vlčáci Vše o zvířatech podobných ČSV... Informace o jiných vlčácích: Saarloosův vlčák, Italský vlčák (Lupo Italiano)... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ChS Tichý stín
|
![]()
Pane Collins, prosím řekněte nám proč chcete chovat čiste csv, když o něm píšete samé lží ( csv pochází s rakouska a Maďarska).Také mě zaraží, že chcete najednou 3 fenky když csv potřebuje individualní výchovu a ne strčit do smečky a nechat jim volný průběh. Už tohle normálního chovatele zaráží, že v tom bude množitelství!
Paní Marcelu s ničeho neobviňuji, jen sem informoval kdo je váš prostředník. Vůbec se nedivte ,že vám nedůvěřujeme, když máte za sebou vaší minulost a prodaváte KŘÍŽENCE za velké peníze (1000 liber). Už to, že se schylujete k výhrůžkám, naší chovatelskou stanici zničíte,na vaší dobré pověsti nepřidá ![]() Vše co zde píši je s mojí hlavy a také mé rozhodnutí ,protože chovatelská stanice je v mém vlastnictví, tak proto Moniku z toho vynechte,ona to s vámi myslela dobře a také vám chtěla dát šanci. s pozdravem Hynek -- www.wolfdogs.name |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ChS Tichý stín
|
![]()
Pan Colins opravdu změnil nazor, že za to nemůžeme a výhružky nemyslel vážně!musim to na jeho obhajobu přiznat.napsal to až v pozdním mailu.
Chtěl jenom aby Paní Marcela neměla problémy, to taký chápem. Hynek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
z Podřipské samoty
|
![]()
Jak to tedy pan Collins myslí?
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Takže pan Collins se rozhodl, že odteď už bude fakt chovat jen čistokrevná čévéčka? Proč tedy ještě před 3 týdny nakryl čistokrevnou fenu ČSV křížencem Saarlose?
Na mě tedy ani po několika vyměněných mailech rozhodně důvěryhodně nepůsobí. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Kdyz budete mit napad jak se mohu k takovemu chovu dopracovat, nevahejte a piste, at se dovim neco noviho.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Sem se to tahá proto, že pan Collins, jak avizuje na svých stránkách, v lednu 2012 plánuje přivézt čistokrevná štěňata ČsV z ČR a SR. Tak jsem si dovolil na to tady upozornit. Nevšiml jsem si, že by tady někdo něco vytrhával ze souvislosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|