Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Vlci a vlčáci

Vlci a vlčáci Vše o zvířatech podobných ČSV... Informace o jiných vlčácích: Saarloosův vlčák, Italský vlčák (Lupo Italiano)...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-11-2011, 22:39   #1
nanno
ChS Tichý stín

nanno's Avatar

Send a message via ICQ to nanno Send a message via Skype™ to nanno
Smile Mr. Collins

Pane Collins, prosím řekněte nám proč chcete chovat čiste csv, když o něm píšete samé lží ( csv pochází s rakouska a Maďarska).Také mě zaraží, že chcete najednou 3 fenky když csv potřebuje individualní výchovu a ne strčit do smečky a nechat jim volný průběh. Už tohle normálního chovatele zaráží, že v tom bude množitelství!
Paní Marcelu s ničeho neobviňuji, jen sem informoval kdo je váš prostředník.
Vůbec se nedivte ,že vám nedůvěřujeme, když máte za sebou vaší minulost a prodaváte KŘÍŽENCE za velké peníze (1000 liber).
Už to, že se schylujete k výhrůžkám, naší chovatelskou stanici zničíte,na vaší dobré pověsti nepřidá .
Vše co zde píši je s mojí hlavy a také mé rozhodnutí ,protože chovatelská stanice je v mém vlastnictví, tak proto Moniku z toho vynechte,ona to s vámi myslela dobře a také vám chtěla dát šanci.
s pozdravem Hynek -- www.wolfdogs.name
nanno jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 13:48   #2
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by nanno View Post
Už to, že se schylujete k výhrůžkám, naší chovatelskou stanici zničíte,na vaší dobré pověsti nepřidá
Tak tohle mne tedy dostalo. Paul Collins mi včera psal na FB a působil nakonec docela rozumným dojmem. Vše jsem mu vysvětlil podobně jako tady na Wolfdogu. Ale tahle informace to staví do zcela jiného světla
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 15:18   #3
nanno
ChS Tichý stín

nanno's Avatar

Send a message via ICQ to nanno Send a message via Skype™ to nanno

Pan Colins opravdu změnil nazor, že za to nemůžeme a výhružky nemyslel vážně!musim to na jeho obhajobu přiznat.napsal to až v pozdním mailu.
Chtěl jenom aby Paní Marcela neměla problémy, to taký chápem.
Hynek
nanno jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 15:36   #4
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by nanno View Post
Pan Colins opravdu změnil nazor, že za to nemůžeme a výhružky nemyslel vážně!musim to na jeho obhajobu přiznat.napsal to až v pozdním mailu.
Chtěl jenom aby Paní Marcela neměla problémy, to taký chápem.
Hynek
Diskuse, která probíhá ha FB a na wolfdog jsou vytrhovány pouze kousky s komentářem mají pro nezasvěcené čtenáře wolfdogu opravdu vysokou informační hodnotu. Nechápu, proč to teda taháte sem a nedořešíte celé na FB
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 16:26   #5
Jana Zítková
z Podřipské samoty

Jana Zítková's Avatar

Jak to tedy pan Collins myslí?

Chovatelská stanice z Podřipské samoty
http://www.zpodripskesamoty.cz
www.facebook.com/CeskoslovenskyVlcakZPodripskeSamoty
Jana Zítková jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 17:08   #6
Jazzinka
Junior Member

Takže pan Collins se rozhodl, že odteď už bude fakt chovat jen čistokrevná čévéčka? Proč tedy ještě před 3 týdny nakryl čistokrevnou fenu ČSV křížencem Saarlose?
Na mě tedy ani po několika vyměněných mailech rozhodně důvěryhodně nepůsobí.
Jazzinka jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 20:41   #7
orkwolf
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Jazzinka View Post
Takže pan Collins se rozhodl, že odteď už bude fakt chovat jen čistokrevná čévéčka? Proč tedy ještě před 3 týdny nakryl čistokrevnou fenu ČSV křížencem Saarlose?
Na mě tedy ani po několika vyměněných mailech rozhodně důvěryhodně nepůsobí.
Prosim Vas, nestrkejte nos kde nemusite, vy tomu vubec nerozumite. Zavvie je muj cistokrevny pes ne fena. Ja nemam zadne cistokrevni feny, proto sem chtel importovat. Feny my nikdo z vas prodat nechce, tak mne prestante kritizovat.
Kdyz budete mit napad jak se mohu k takovemu chovu dopracovat, nevahejte a piste, at se dovim neco noviho....
orkwolf jest offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 17:48   #8
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Diskuse, která probíhá ha FB a na wolfdog jsou vytrhovány pouze kousky s komentářem mají pro nezasvěcené čtenáře wolfdogu opravdu vysokou informační hodnotu. Nechápu, proč to teda taháte sem a nedořešíte celé na FB
Sem se to tahá proto, že pan Collins, jak avizuje na svých stránkách, v lednu 2012 plánuje přivézt čistokrevná štěňata ČsV z ČR a SR. Tak jsem si dovolil na to tady upozornit. Nevšiml jsem si, že by tady někdo něco vytrhával ze souvislosti.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules