![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dodám jen, že veškerá hlasování výborů (celostátního i obou pobočkových) jsou už několik let uváděna jmenovitě. Stejně tak bylo jmenovitě (tedy ne jen nic o názorech konkrétních lidí neříkající "X pro, Y proti, Z se zdrželo") uvedeno hlasování z poslední konference. Každý člen tedy má možnost vidět, jak kdo v které otázce hlasoval a podle toho se rozhodnout, komu dá svoji důvěru aby ho příště zastupoval. Každý člen (kromě členů hostujících) má také možnost kandidovat do orgánů klubu (právo volit a být volen).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
při tomhle čtení mě napadá reklama:
" hele ... (v originále kluci) a tohle Vás fakt baví? " |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Já to vidím v pohodě. Nejdřív mě to zarazilo, ale když jsem si to celý poctivě pročetl, nedá se k tomu nic špatného podotknout. Jsme lidé a Pavel, Monika a další se chovají jako lidé. Pavel mlátí furt dokola starou slámu. Uražená Monika mu to vrací. "Shit on it." Na druhou stranu,kdo nový na to tady narazí, asi vykulí oči a chvíli nechápe o co jde. Tyto konkrétní hádky nic nevyřeší a jsou jako mezi manželi po 20ti letech.
Ty poslední příspěvky ohledně nestrannosti rozhodčích jsou už úplně mimo mísu. Nestranný rozhodčí by musel být stroj. Za sebe píšu, že hezká, nohatá a usměvavá holka (kluk) s vlkem na špagátě by u mě měla víc šancí než bručoun s nabranou hubou a šelmou podobnou. Ergo, na každém rozhodování i rozhodčím si chybu najdete. Tohle vlákno mi připadá vcelku zbytečné a hloupé a já osobně jako admin bych ho smazal. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|