|
|
|
|||||||
| Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Mně to přijde celkem normální a chápu to, ale snad není potřeba to někde pitvat. To, že se s tebou někdo nebude bavit, aby mělo cenu jít na výstavu posuzovanou Ing. Soukupovou mi přijde celkem rozumný když už někdo ty ambice má. Rozházel sis to s ní, tak holt musíš počítat s tím, že někdo bude reagovat i takhle. Tuplem když tady posledních 14 dní před výstavou taháš ven pořád to samý co už se tu omýlalo, jenom si k tomu vždycky přidáš nějakou perličku, aby to vypadalo zajímavě. Když už chceš paní inženýrku shazovat, tak si zkus vystačit s fakty nebo se to obrátí proti tobě. (Viz. Daniela a Mutary, Mutary a Cčkový DKK atd.) Za to, že se s tebou někdo nebaví, aby si to u ní nerozházel si můžeš sám, tak to ber sportovně
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
Pokud si fórum prohlédneš, tak zjistíš, že ani tohle téma, ani téma Mutar jsem po té době já neoživoval a ani jsem o to neměl zájem. Oživil ho jiný diskutující a já jen reagoval, nic víc. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Ať žije obsese.
Nemyslím si, že by Monika posoudila psa neobjektivně jen proto, že si majitel povídá u kruhu s Pavlem. Posuzuje dobře, ale neměla by mít v kruhu svá vlastní zvířata. Každý, kdo rozhoduje mezi cizím a vlastním psem se logicky přikloní k tomu svému a vždycky si to sám pro sebe a pak i pro okolí zdůvodní. Nikdy bych nechtěla posuzovat svůj odchov verus třeba její (pochopitelně kdybych byla rozhodčí).
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Co je na tom těžkýho, tak bys nechala vyhrát Šedýho chlupa
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Fakt jsem si myslela, že tohle řeší třináctileté puberťačky posíláním psaníček o hodině matematiky, kdo s kým se bavil na záchodě, a kdo s ním proto nemluví a za trest mu nepůjčí Bravíčko... od dospělých inteligentních lidí mi tohle přijde fakt moc... svět mě neustále překvapuje
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Jinak tohle není sekce článků, ale diskuzní fórum. Jak vidíš, nic tady necenzurujeme a dáváme plně zaznít VŠEM názorům. Můžeš se tady dočíst i příspěvky, které tenhle server odsuzují a haní. Ani ty nemažeme, ale necháváme na čtenářích a diskutujících aby se vyjádřili sami nebo si jen udělali svůj názor. Ne každý server je tak tolerantní a ne každý server vůbec má odvahu otevřít diskuzní fórum. |
||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Junior Member
|
Quote:
A tak bych si přál, aby si oba tábory v zájmu dalšího vývoje čsv dokázaly podat ruce a sednout k jednomu stolu a pokračovat ve společné práci. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
|
|