Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2011, 15:52   #1
Beruska
Junior Member

Beruska's Avatar

Send a message via ICQ to Beruska Send a message via Skype™ to Beruska

Nejak nikdo nehlasuje....asi je leden daleko:-) Kazdopadne mame dobry zacatek - je vymyslena trasa, a vime ze vyrazime nekdy v lednu a v sobotu :-)
Tak verim, ze se prida co nejvice vlcku, at se seznamime s novymi sedivymi kozisky
Beruska jest offline   Reply With Quote
Old 03-11-2011, 16:39   #2
Jana_Schubertova
stín vlka

Jana_Schubertova's Avatar

Send a message via ICQ to Jana_Schubertova

Quote:
Originally Posted by Beruska View Post
...., at se seznamime s novymi sedivymi kozisky
Ách jo, to abysme zůstali doma...
Jana_Schubertova jest offline   Reply With Quote
Old 03-11-2011, 18:28   #3
malkovicz
Junior Member

malkovicz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jana_Schubertova View Post
Ách jo, to abysme zůstali doma...
To vás nesmí ani napadnout Besta je nedočkavá na svého milence Bazika jak si spolu zase zatancuji
Old 03-11-2011, 18:38   #4
malkovicz
Junior Member

malkovicz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Beruska View Post
Nejak nikdo nehlasuje....asi je leden daleko:-) Kazdopadne mame dobry zacatek - je vymyslena trasa, a vime ze vyrazime nekdy v lednu a v sobotu :-)
Tak verim, ze se prida co nejvice vlcku, at se seznamime s novymi sedivymi kozisky
Taky je mi to divný protože když jsem zakládal toto téma tak se hlásilo docela dost zájemců o srazík ve Východních Čechách ale zase na druhou stranu bude to první sraz ve východkách tak uvidíme a hlavně je to ještě dost daleko a málo kdo ví co bude v Lednu takže pevně věřím že se nakonec přihlásí dost zájemců a když ne tak bude zase rodinná sešlost
Old 03-11-2011, 20:38   #5
Kometa
Junior Member

Kometa's Avatar

Já hlasuju, že zatím nevím V lednu zrovna bývám víc doma v Jablonci, než v Hradci, jelikož mám zkouškové... a o víkendu nebývám Hradci prakticky vůbec... ale pokud tam budu mít zrovna cestu na nějakou zkoušku, třeba tam můžu zůstat do víkendu... každopádně to budu vědět nejdřív koncem prosince, spíš až v průběhu ledna. A druhá věc je, že tam nemám auto, takže hlasuju pro nějakou trasu, kam se dá dojet z Hradce hromadnou dopravou Takže jsem asi moc náročná
Old 03-11-2011, 22:25   #6
Petr&Dante
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Kometa View Post
Já hlasuju, že zatím nevím V lednu zrovna bývám víc doma v Jablonci, než v Hradci, jelikož mám zkouškové... a o víkendu nebývám Hradci prakticky vůbec... ale pokud tam budu mít zrovna cestu na nějakou zkoušku, třeba tam můžu zůstat do víkendu... každopádně to budu vědět nejdřív koncem prosince, spíš až v průběhu ledna. A druhá věc je, že tam nemám auto, takže hlasuju pro nějakou trasu, kam se dá dojet z Hradce hromadnou dopravou Takže jsem asi moc náročná
Můžu vas případně v Hradci vyzvednout, v tom by problém nebyl, trasa u Potštejan je fajn
Petr&Dante jest offline   Reply With Quote
Old 03-11-2011, 23:01   #7
Kometa
Junior Member

Kometa's Avatar

Quote:
Originally Posted by Petr&Dante View Post
Můžu vas případně v Hradci vyzvednout, v tom by problém nebyl, trasa u Potštejan je fajn
Jo, já teď na to ještě koukala, že do Potštejna se dá i docela dostat z Hradce vlakem, takže případně to zvládnem i po kolejích. Ale když Dantemu nebude vadit, mačkat se s bráchou, tak se klidně svezeme s vámi Kolem Potštejna je to hezké, byla jsem tam před pár rokama na čundru, líbilo se mi tam.
Old 03-11-2011, 23:20   #8
Petr&Dante
Junior Member

Quote:
Jo, já teď na to ještě koukala, že do Potštejna se dá i docela dostat z Hradce vlakem, takže případně to zvládnem i po kolejích. Ale když Dantemu nebude vadit, mačkat se s bráchou, tak se klidně svezeme s vámi Kolem Potštejna je to hezké, byla jsem tam před pár rokama na čundru, líbilo se mi tam.
Když pojedem z Kladna máme to cestou, z Týniště do Hradce cca 15 min, to zvládnem, když se budou mačkat budou jen rádi
Petr&Dante jest offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 16:35   #9
Andrea 363
Junior Member

Andrea 363's Avatar

Send a message via ICQ to Andrea 363

My se předběžně také hlásíme Nia ,Brouček a dva psovodi

Last edited by Andrea 363; 09-01-2012 at 16:48.
Andrea 363 jest offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 18:47   #10
malkovicz
Junior Member

malkovicz's Avatar

Tak teď jsem počítal účast a předběžně by mělo dorazit 9 vlčounů ale jak říkám je to zatím předběžné uvidíme jaká bude realita Jinak ještě jednou na sebe uvádím kontakt kdyby někdo bloudil nebo potřeboval s něčím poradit tel: 731/002796
Old 09-01-2012, 19:56   #11
Kometa
Junior Member

Kometa's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andrea 363 View Post
My se předběžně také hlásíme Nia ,Brouček a dva psovodi
To je super, na Brouka se těším! Dingo sice asi moc ne, dostat na zadek od půlročního štěňátka, to si asi nechce zopakovat Ale já se těším, jak zase vyrostl do krásy
Old 09-01-2012, 20:29   #12
Andrea 363
Junior Member

Andrea 363's Avatar

Send a message via ICQ to Andrea 363

Quote:
To je super, na Brouka se těším! Dingo sice asi moc ne, dostat na zadek od půlročního štěňátka, to si asi nechce zopakovat Ale já se těším, jak zase vyrostl do krásy
Tak Brouk poslední dobou rovná všechny,jen u našeho Denise(11letý lídr křížence labradora) si to nedovolí.Z čeho mam malinko obavy,tak že bude opět bránit Niu,když se k ni nějaký pes přiblíží.Už se tak málem porval.Začal ji hlídat hodně brzy,cca v 6měs.Když je bez ni,je bezproblemový,jen musí mít vždy navrch .Dingo je aspoň s každým kamarád .Taky se moc těším

Posting Rules