![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Senior Member
|
![]()
Jakby z czescia osob udalo sie w ten weekend spotkac to byloby super, bo od czegos trzeba zaczac, ale mozna sie od razu na kolejny termin ugadywac.
Wiem, ze to ciezko tak w przod, ale chociazby wstepnie -jak wygladacie z 11-13.11 -wiecej dni do wyboru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
love and terror
|
![]()
Ja na ten termin nie mam planow, wiec moge miec plan na spotkanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Junior Member
|
![]()
heja o ile przezyje planowany na pojutrze Marsz Zaduszkowy na 101 km i bede w stanie sie ruszac to mi ten najblizszy weekend pasuje jak najbardziej, najwyzej bede powiewac niczym chorągiewka u drugiego końca smyczy
![]() Wyspa sobieszewska moze byc całkiem juz wyludniona o tej porze wiec w to nam graj chyba ![]() mozna by wbic sie głebiej w lasy sopockie (Reja w górę) ale to juz częsciej okupowane tereny... Moze Dolina Radosci...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Senior Member
|
![]()
Ja sie przyznam ze nie bardzo orientuje sie w terenach dobrych na spacer wielowilczakowy takze zdam sie troche na pomysly i mozliwosci dojazdowe innych. Wyspa Sobieszewska z tego co sie orientuje blisko nie jest, ale jesli wszyscy beda w stanie tam dojechac to moze to jest dobry pomysl zeby tam sie umowic.
Jesli chodzi o dokladny dzien, czy bardziej pasuje Wam sobota (5.11) czy niedziela (6.11) ? Moze na godz.13? Niektorzy maja szkolenie, wiec moze to dobra godzina? Dajcie znac jak Wam bedzie pasowac, to sa poki co propozycje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Junior Member
|
![]()
Nam pasuje bardziej sobota, ale jeśli innym będzie pasowała bardziej niedziela to przesuniemy rodzinny obiad
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Jesli chodzi o sobote, to nam pasuje, jesli wszystkim bedzie pasowac, to moze byc sobota |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Junior Member
|
![]()
W Sopocie oczywiście będziemy mogli być wcześniej, bo szkolenie mamy na 11:00 (około godziny) pomiędzy SKM Żabianka/Oliwa. Dobry pomysł z tym spotkaniem się w łatwiejszym miejscu a podczas spaceru umówić się na następne i na forum wrzucić info by inni mogli dołączyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Senior Member
|
![]()
To jak, sobota, godz 13.00, Sopot- centrum kolo multikina, pasuje wszystkim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Koneko-chan ^ ^
|
![]()
My z Vuko będziemy,ktoś jeszcze będzie chętny
![]()
![]() |
#152 |
Junior Member
|
![]()
wyspa sobieszewska nie jest az tak enigmatycznym miejscem jak sie wydaje, mozna sie chocby na petli autobusowej tuz za mostem umowic, dojechac da sie autobusikiem wiec i na dworcu głownym PKP mozna by sie kolejnym razem umowic, a widoki za to piekne i plaza szeroka i bezludna prawie....
![]() ![]() ale sopot tez jest super ![]() Last edited by Skrzat&Bow; 04-11-2011 at 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Senior Member
|
![]()
Sopot tak na poczatek, bo kazdy wie gdzie to jest. Potem mozna planowac dalej, tym bardziej jak bedzie ktos kto wie gdzie i jak mozna w dobre miejsce dojechac, takze trzymam kciuki aby udalo sie dotrzec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
love and terror
|
![]()
Na zas, choc watpie, zebyscie dali rade po filmie sie miejscowki dopatrzec... Wyspa Sobiszewska
http://www.youtube.com/user/NarvanaM.../8/JL3tw06mcj0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Senior Member
|
![]()
Wczoraj na spacerze frekwencja byla mala, ale 3 wilczaki wystarczyly by wprowadzic troche zametu do zycia spacerowiczow w Sopocie
![]() Na spacerze stawily sie 3 chlopaki Vuko, Zachwyt i Urcio. (zdjecie wspolne badziewne bo coz, marny ze mnie fotograf ![]() ![]() Zachwyt mial ciezkie zadanie, bo Vuko i Urcio to juz dwuosobowa mafie tworza ![]() Tu jest filmik- w wiekszosci to lesna gonitwa Ura i Vuko, ale jest rowniez zabawa w piaskownicy gdzie jest juz cala trojka ![]() Mam nadzieje ze w przyszly weekend bedzie nas wiecej, czy mielibyscie moze jakies konkretne propozycje co do dnia, czy sobota, czy niedziela i gdzie? Czy ta wyspa Sobieszewska czy moze gdzies blizej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Junior Member
|
![]()
Nasz był tak fantastycznie wymęczony po spacerze
![]() My jak zwykle wolelibyśmy sobotę, ale na niedzielę nie mówimy stanowczego "NIE" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
love and terror
|
![]()
No to zal, ze nas nie bylo. Garuda placze z tego powodu, a Imbus wyje z rozpaczy. Oba z checia by sie spotkaly z Uro i Vuko
![]() Do szybkiego nastepnego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Koneko-chan ^ ^
|
![]()
My oczywiście będziemy tylko tak jak piszesz trzeba okreslić miejsce i godzine,mam nadzieje że będzie nas więcej bo takie spacery są super,Vuko był tak zmęczony że na wieczorny spacer nie bardzo miał ochote
![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
love and terror
|
![]()
No z Garuda i Imbusem nie dalabym rady przyjsc...
Ale nadrobimy, mam nadzieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
VIP Member
|
![]()
Znów mam omamy, na drugim planie widzę (od lewej) Cheya i Sheya
![]() |
![]() |
![]() |