![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ? | |||
ano |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 17.86% |
ne |
69 | 82.14% |
Voters: 84. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
[quote=Pavel;410752]Sama to potvrzuješ, že u krytí byla (a dokonce tam byly pořízeny i nějaké snímky). Tak to asi úplná náhoda nebyla, když si tam Hrach pozval lidi ke krytí.
Nejsem odborník, tak nemůžu diagnostikovat s určitostí, ale tohle mi už fakt zavání paranoiou..K tomu už není co dodat. Pro Gabrielu: pokud tě zajímá vyjádření druhé strany (s kterou nemám ohledně dění v klubu co do činění, jsem s čsv začátečník), tak ti asi nezbyde než se té druhé strany zeptat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Podle knizky p. Hracha to vidim jako Daniela. Pokousel se nekolikrat driv Lupinu nakryt, jenze to neslo. Nebudu opisovat celou kapitolu, ale jako "objednane" to taky nevidim.
Lupina byla tak trochu oblbnuta pachem jejiho oblibeneho psa dobrmana a nechala se nakryt, druhy den dokonce pak jeste jednou Arminem.na obou snimcich neni nikde mezi stromy a dokonce nevidim ani voditko, pritom kniha zminuje, ze na voditku byla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ono těch verzí od Hracha samotnýho je několik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
fotkam docela verim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Já znám verzi Nadi. Ten dobrman tam hrál klíčovou roli. Ale on nebyl otcem vrhu, to zdůrazňuji!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|