Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 18-10-2011, 23:06   #3
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

No můj názor je jednoznačný - nevěřím ani jedné straně - asi neměl právo NO utratit, ale bůhví jak to bylo s útulkem. Já bych svého psa nikam nikdy nikomu nedala!. Každopádně mě zaujali a dost rozesmutnili jeho názory - nepomůže křížencovi?, chce jen lukrativní, statné a vypadající a dobře "prodejné" nebo spíše udané psy? Ty mohou prodat sami majitelé nebo je lehce udá kdokoliv.
U známých jsme řešili problém s dospělým pyrenejským psem - hodný na lidi, ale rve se se psi a je velký tulák - v noci jsem dala inzerát zdarma a v poledne druhý den jsem ho stáhla a měla 5 vážných zájemců ! Protože to byl dobře vypadající pes.
Neznám ho osobně jednou jsem ho žádala o radu (ohlednbě našeho voříška) a jednal se mnou jako s malým dítětem a nepomohl mi. To co dělal bylo fajn, ale jeho momentální názory mě dost zarazili - od toho tu původně nebyl.
A ta chytrá paní D? :-))) ta je jen k smíchu. Ta je odbornice jako já na humry :-)
No každopádně to není pěkný tahat to přes tv. Mají si to vyřešit spolu a nebo mu psa vůbec nedávat.
Stela jest offline   Reply With Quote

Posting Rules