![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Je hezké že na mě myslíte, ale je to bohužel ten termín mezi dvěma volnými, netřeba kvůli nám jej ale měnit, pac by sme nešli celou trasu (stali se z nás povaleči:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Klárko, tak to mě moc mrzí, ještě jsem se těšila jak to pěkně všechno navazuje a vidíš. Ale neboj, není to poslední setkání, pořádně to okolo Mutěk projdu a něco zase vymyslím. Bye Lu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se tam někde dá nechat auto. Díky
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
AHOJTE,
VYSKYTLY SE NĚJAKÉ POCHYBNOSTI O KONÁNÍ NAŠEHO NEDĚLNÍHO SETKÁNÍ. KDEPAK AKCE SE KONÁ :-))) Kdy: neděle 23. 10. 2010 Sraz: v 10 hodin V Mutěnicích u restaurace Mutěnka (48°54'14.864"N 17°1'45.027"E) Délka trasy: okolo 20km S sebou: náhubky, svačinku, foťáky, pohodlnou obuv a dobrou náladu, jo a taky psy :-))) ZAPARKOVAT SE DÁ PŘÍMO U PEKÁRNY ČI RESTAURACE MUTĚNKA, JE TO KŘIŽOVATKA KDE SE ODBOČUJE NA DUBŇANY N. SE JEDE ROVNĚ DO HODONÍNA. VY NEPOJEDETE ANI TAM ANI TAM ALE ODBOČÍTE K MUTENCE. P.S.: V MÍSTECH, KDE ASI PŮJDEME SE BUDE KONAT VÝLOV RYBNÍKA, TAK BUDE MOŽNÁ I NĚJAKÉ OBČERSTVENÍ :-))) NA SETKÁNÍ SE TĚŠÍ LU A ŠTĚPI Last edited by luculda; 21-10-2011 at 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
stín vlka
|
![]()
My se ještě nehlásili, ale zítra vyrážíme - tedy my: Jana a Bazilišek, babičku necháme doma odpočívat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte,
nahlašovat se vůbec nemusíte, prostě přijeďte :-))))) Sraz je v deset, chvíli počkáme a jdeme po červené .... směr ke kostelu. Kdyby něco můj telefon je 605 830 798 Už se těším Účastníci o kterých vím: já a Štěpík & naši miláčci (3), Hanka a Jirka?&Brenna, Dáša&Bran, Kukačka&Ares, Jana&Bazilišek,Malkovicz&čsv a pak se uvidí :-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nemůžu skoro chodit, ale výlet byl super, díky.
![]() ![]() Radka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|