![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
Schabishii trafił do mnie może 2 tygodnie po kastracji (ze schroniska przez Akitową fundację) i na 100% czół się lepiej psychicznie niż przed kastracją :-)
Elektra miała sterylkę i tego strasznie nie przeżywała .. może 2 dni ... kastrowałam konia i też nie zauważyłam jakiejś mega traumy za to usuwali mi ósemkę -- uuu ![]() zabieg, ból, dyskomfort - na pewno- ale, nie sadzę, żeby był aż taki, żeby rezygnować jeżeli odczuwa się taką potrzebę. ja jeszcze się bałam sytuacji, że po prostu ucieknie mi do jakiejś suczki- to dopiero byłaby masakra - a jemu się podobają yorki - i co by latał z kokardką na siusiaku?? a tak poważnie to ten kołnierz jest upierdliwy dla psa na pewno - chyba lepiej popilnować niż zakładać - szczególnie jak wet nie ma kołnierzy na konie :-) - bo ten nasz jest jakiś przymały.. gorzej w nocy... zobaczymy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
troszkę bym się bała, że i tak się z tym rozprawi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
w takim razie...życzę spokojnej nocy a młodemu głębokiego snu, bez zainteresowania "krajobrazem po bitwie"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
wiem - przywiąże go do siebie - to najwyżej będzie lizał mnie :-) a nie szwy
- a tak poważnie - to nie ma mi kto uszyć - a ja nie umiem :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
A jak jego ogon?
Dalej łysy? Bo teraz po kastracji obrośnie (jak oczywiście nadal jest łysy). Trzymam kciuki za Was i szybkiego powrotu do zdrowia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
ogon w normie już od jakiegoś czasu :-)
dzięki wielkie ![]() a czy on urośnie? wałachom głowy rosną a co rośnie psom? |
![]() |
![]() |
![]() |