![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
No když tak nad tím přemýšlím, s tím koněm... si teda neumím moc představit, že bych jela s Dingem na koni
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ještě dodatek - u Arguse jsem prvními vyjížďkami s koněm velice stoupla v ceně - dokázala jsem "běžet" tak rychle, že musel i on běžet naplno. Konečně jsem "nezdržovala".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hm, to je ale pravda, že když jsem dvakrát Dinga zkusili vzít ke kolu, tak taky začal nějak záhadně poslouchat
![]() ![]()
![]() |
#5 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Pes běží za koněm automaticky. Nikdy jsem neměla problém. Problém u nás nastává jen když potkáme psa a to musím ze sedla dolů.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
jako stenatko jsem si privezla Arwen do 2 plus KK a kdyz byla doma sama, mela kdispozi loznici a chodbu,vic jsme si netroufli kvuli ruznym kabelum a tak. Jo,demolovala,ale zas takova hruza to nebyla. V novem bydlisti ma k dispozici dva plus jedna,ale ten pokoj,ktery obyva,kdyz doma nejsme je v podstate jeji.Ma na okne pelisek,kouka z okna nebo spil Taky jsou ji skoro ctyri roky a nedemoluje nic.Pokud se psu clovek venuje ,tak zvire je taky rado, ze ma svuj klid. My jako lidi zijeme v kuchyni a loznici, ja sama mam taky pocit, ze by mi byt 1 plus 1 stacil. Selmy rady spej a cim jsou starsi tak tim radsi, zda se mi. Spousta lidi ma psy ve sve nepritomnosti v kotci, ktery je rozmerove mnohem mensi nez malej byt, to je jasny. Ted zrovna s nama lezi v kuchyni, ale vim, ze uz je davno jeji hodina spanku a zvedne se a pujde do svyho pelechu v loznici. Je dobre, ze ma svuj prostor v okamziku, kdy je unavena a nema na nas naladu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|